Denna dag borde bara kastas i soporna.


Sätt på ett fake smile och låt det sakta krossa dig inombords inget jag rekomenderar.

Jag har ett stort tomrum inom mig. Det känns som att jag har allt men ändå så vaknar jag upp varje dag och känner att någonting fattas. Jag vet vad och jag saknar det mer för varje dag som går. Så att ha ett fake smile och låta det sakta krossa en själv inombords är något jag inte rekomenderar. Jag har gjort det nu i nått år och jag har märkt att saker och ting blir bara tusen gånger värre. Det är något jag ska sluta med har jag tänkt flera gånger, idag ska jag verkligen det. Det kanske är lite sent att komma på det nu ? Vem vet, jag ska iallafall försöka. 

Jag ska ta tag i livet, alla saker som ramlat ner ska upp på hyllan igen eller kastas i soporna. Hur tungt det än kommer bli så måste jag göra det för att kunna gå vidare, för att kunna börja om på något nytt, ett bra liv. Jag att jag har folk som finns där varje dag och kommer hjälpa till med det dom kan.  
Jag älskar er och ni vet vilka ni är.


'halvt cp text men stå ut. var bara tvungen att skriva hur jag känner.'

© sanna pohlmann

 


Kommentarer
Postat av: Anna

låter bra Sanna :)

tänk på allt kul, på alla de du älskar och som du vet älskar dig, på framtiden.. Men kan ju vara svårt om det finns något som tynger ner en.

<3

2009-10-22 @ 17:00:36
URL: http://aannaaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0