..

2011-03-31 - 16:40:45
Why should I care ?
Cuz you weren't there when I was scared I was so alone


hatar de här, varför försöka när du inte ens bryr dig?

so right

2011-03-30 - 00:49:31
No matter what, you’re going to mess up sometimes, it’s a universal truth. But the good part is, you get to decide how you’re going to mess it up. Girls will be your friends - they’ll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they’re your true best friends. Don’t let go of them. Also remember, sisters make the best friends in the world. As for lovers, well, they’ll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can’t give up; because if you give up, you’ll never find your soul mate. You’ll never find that half who makes you whole. And that goes for everything; just because you fail once, doesn’t mean you’re gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself. Because if you don’t, then who will, sweetie? So. Keep your head high. Keep your chin up. And most importantly, keep smiling. Because life’s a beautiful thing and there’s so much to smile about.

-Marilyn Monroe

ken ring i mitt hjärta.

2011-03-30 - 00:09:22
han låtar är underbara.

Förövrigt så blev det ändrade planer bara för jag fick världens hormonutbrott typ så kände inte för att gå hem bråka med mamma och gråta som det brukar bli när jag är själv och mina hormoner spökar haha, hatar att vara tjej vissa dagar. Men istället så gick vi flickor till elevhemspersonalen och hade tjejkväll, spela spel, åt glass osv. Grymt roligt faktiskt.

Nu ska jag försöka göra mig av med min energi jag har och sen krypa till kojs brevid Veronica. ♥

Jag är den jag är och det står jag för.

with every heartbeat

2011-03-29 - 15:25:37
Här sitter jag i Antonias lägenhet och väntar på att hon ska komma hem så hon får sig en suprise, har nämnligen städat åt henne! Sen ska vi väl tvätta lite och chilla innan jag pyser hemåt. Då ska jag städa färdigt mitt rum och göra om lite hade jag tänkt och så ska jag även ta tag i lite grejer jag skulle ha gjort för länge sen men som har hamnat lite bakom allt.

Imorgon har jag planer på att gå en lång promenad om solen skiner annars kan de ju kvitta, jag ska leka med kameran SEN SKA JAG BANNE MIG LÄGGA UT DEN TRADERA (och då åker lilla kameran med också), villintevillintevillinte, men ibland måste man göra såna saker också. Ska införskaffa mig en ny, liten, smidigt och självklart bra kamera då. Men vi hörs ikväll ♥

du är så välkommen sommaren, bara att komma hit nu.

fuck you, I'm awesome

2011-03-28 - 16:06:57

http://twosatellites.blogg.se kommer vara uppdaterad lite senare!

my weekend and my new memories for life.

2011-03-28 - 16:01:55








det var alla bilderna som blev i helgen, men tack alla andra som också var med! ♥

my heart

2011-03-28 - 15:42:11





jag älskar dig ♥

28 mars 2011

2011-03-28 - 15:18:16
Jag lever, jag känner mig fri, jag bygger nya minnen varje dag, jag skrattar som aldrig förr, jag älskar, glömmer och förlåter, jag lever livet, jag är lycklig. Sen en sak till, jag är kär, så himla kär i våren.

Jag tänkte slänga in lite bilder som har blivit tagna på senaste tiden (gör det i nästa inlägg.) nu när jag ändå är hemma och är sjukskriven i en vecka, måste passa på att ta tag i lite saker då!

älskar känslan av glädje och stor lycka.

24 mars 2011

2011-03-24 - 11:14:08

Tänkte berätta lite om vad jag har gjort I söndags firade vi ju mamma, sen stack jag och Veronica iväg till Antonia och kikade på film med henne och Emely sen sov vi här. Sen när vi satt och prata i hennes rum så small det till som fan i köket så alla kollar på alla och bara skriker och börjar gråta, så  jag och antonia går ut och kollar vad de var för nå, då hade en hylla gått sönder. Fyfan vad läskigt de va, haha!

Sen har jag jobbat och vart hos Antonia (med emely och veronica) hela veckan typ. Busat runt som vanligt, byggt lite korthus osv.  Och i helgen ska vi flickor ha grymt kul, bara hålla tummarna för att de händer nå i hällefors..

vi hörs ♥

22 mars 2011

2011-03-22 - 13:34:27
jag jobbar, jag umgås med underbaraste personerna och jag lever livet. så jag uppdaterar när jag kan och känner för det och jag har en del saker att reda ut,  just so u all know!  kisses and hugs ♥

19 mars 2011

2011-03-19 - 13:37:48
Vaknade av att veronica krama om mig imorse och att solen kika in i rummet. mys! Så jag gick upp direkt och Veronica mumlade lite och vände sig om och sov vidare haha, så söt. Jag har hunnit skrivit lite recept, duschat, plockat lite på rummet men har mer än hälften kvar att göra.. Men först ska jag till affären med familjen och sen börja baka cheesecake till imorgon för då firar vi mamma, fast hon fyller egentligen på måndag, 25 + blir hon ;) inte illa. Ses senare ♥


..

2011-03-18 - 22:00:44
kom till mig och säg vad du tycker och tänker om mig istället för att säga det till alla andra. du hatar när folk säger saker bakom din rygg för då är dom omogna och du vill att dom ska säga saker face to face så gör det du också. nej jag är ingen madrass inklusive hora, horor tar betalt ditt cp. bara för att du har dåligt självförtroende så behöver du inte trycka ner andra. seriöst snälla, lägg bara ner..

trött på folk som beter sig som dom gör bara för dom själva har sånt jävla dåligt självförtroende! säger bara att det är sån tur att man vet vart sina riktiga vänner är. ♥

& så många mer.


förhoppningsvis så flyttar lilla jag inom kort för jag är alldeles för trött på denna håla.

dad, I love u ♥

2011-03-18 - 20:31:15

should've known you was trouble from the first kiss

2011-03-18 - 18:06:03
hate it
hate it
hate it
hate it
hate it
hate it
hate it



för övrigt så fick jag hem en ny piercing idag, såå fin! :D

if you can dream it, you can do it.

2011-03-18 - 10:27:46
jag måste till örebro och fixa tatueringstid.
jag måste köpa nya kläder och ett par nya skor.
jag måste lägga ut min kamera på tradera idag.
jag måste lära mig sjunga och spela gitarr.

sen

vill jag ha sommar.
vill jag fylla år.
vill jag på äventyr.
vill jag komma in på en skola i Göteborg och flytta härifrån.

hej jag är en tjej som måste och vill så mycket saker men antigen handlar de om pengar, tid eller hjälp så sakerna utförs aldrig.
..


och jag vill så gärna ge dig all kärlek jag bara kan men du kan inte försvinna till och från.

1 dm snö..........

2011-03-18 - 08:52:43
förkyld tjej som inte orkar med någonting idag.
måste vädret gå upp och ner, ner och upp hela tiden för man blir bara förkyld och jag hatart..
inge bra humör idag heller för den delen, skrek på veronica imorse för jag var så trött o arg haha stackarn!
dusch och fräscha till sig lite iallafall sen krypa ner framför någon film med en kopp té. ♥

twosatellites

2011-03-17 - 17:45:38
är uppdaterad igen :)

17 mars 2011

2011-03-17 - 17:36:08
Var så förkyld imorse så var hemma från praktiken men var bättre runt lunch typ så jag åkte till Antonia med Veronica så städade vi hela hennes lägenhet, nu håller vi på att tvätta och sen har vi pantat massa också. Duktiga tjejer va?

Ikväll blir det nog filmmys bara och ta de lungt skulle jag tro. Hoppas ni mår bra förresten ♥

16 mars 2011

2011-03-16 - 22:47:10

http://twosatellites.blogg.se är uppdaterad.

good friends are like stars. you don't always see them but know they're always there.

2011-03-15 - 22:13:02
tjoliihoppsannsaaaaaaaaaaa nananannananananaaaa. sånt humör är jag på, nynnar hela tiden!

ehmehmehmehm, jo idag har jag sökt liti gymnasium så nu håller jag bara tummarna för att allt ska gå enligt mina planer. sen har jag vart hos farmor, bror var också där och så åkte vi till gammelmorfar och hälsade på. alltid lika kul! Efter vi hade varit där åkte jag till Antonia och Emely, vi satt på emelys balkong och stekte, drack kaffe och te, sjöng och pratade. så mysigt! ♥

Kan ni gissa på en sak? Jo visste väl de, ja jag har träningsvärk. I hela jävla kroppen!

14 mars 2011

2011-03-14 - 23:09:29
Imorse väcke mammsi mig och så stack vi på möte på soc och det gick bra. Sen var jag ner till skolan på möte och ska dit igen imorgon. Tränade med morbror nere på gymmet sen solade jag med Antonia och Emely, fick en fin brännskada på röva.. haha! Sen var jag med dom en sväng och vid halv 7 stack jag iväg till dansen. Och precis ALLT var nytt för mig, fatta ingenting, snurrar hit och snurrar dit. Jaja, bara att öva!

Imorgon ska jag på de där mötet sen sticker jag iväg till farmor och umgås med henne till flickorna har kommit hem för då ska jag hjälpa dom att tvätta och så kollar vi nog på film eller något också. ♥

& idag har jag varit så jävla glad, vädret lixom man kan inte göra annat än att älska det!

rest in peace

2011-03-14 - 22:33:07
you were always there for me, you were always there waiting. smiling down on me and I close my eyes to see.

att ingen berättat, kan inte förstå. det känns som om jag träffade dig igår ju, det kan inte vara sant. jag minns när du sa att du alltid kommer älska mig, att jag alltid kommer vara ditt "extra barnban" och att du ville dela ett guldhjärta med mig. jag har kvar det och det hänger nu runt min hals, som det ofta gjort förut. jag kommer sakna dig och alltid att älska dig. R.I.P ♥






okej..

2011-03-14 - 21:53:38
"inse fakta

sluta ljug för dig själv, du tror alla tycker om dig med sanningen är att ingen gör de, alla kallar dig för madrass! ligger med alla.. sen ljuger du och pratar skit om EXAKT ALLA!! för du har inget eget liv.. Du har så mycket problem hemma så de är synd om dig, därför du beteer dig som du gör. Du är kär i typ 4 killar samtidigt???? ligger med alla också. vilket liv!


ett tips! sluta snacka skit och försöka förstöra för folk med dina patetiska "historier" skaffa ett liv istället :)"


Den fina kommentaren hade jag fått när jag logga in idag. Så lite nu vill jag "försvara" mig och ställa någon fråga.

För de första, vem är det som inte kan stå för vem hon/han är? Lite omoget att skriva de så, säg det till mig face to face istället. Och sen kan jag ju säga att om nu ingen tycker om mig, hur kommer det sig att jag har umgänge varje dag då? Inget liv, nej jag jobbar varje dag och sen umgås jag med världens underbaraste människor resten av dagen, jag tränar, jag fotar och jag skriver. Är inte det något liv? Ja jagg har haft problem hemma men jag har inte det längre och jo visst, det kan vara en del av hur jag HAR betett mig. Sen nej snälla, jag är kär i en kille och han vet om det. Hey, frågar någon mig om något så måste jag svara dom eller hur? Jag står för allt som har hänt i mitt liv så jag kan lika gärna berätta det för folk, men jag tror inte jag "förstör" för folk med mina "patetiska historier". Jag har ett liv och jag älskar det, väldigt mycket. Så säger bara en sak, get a life yourself instead of "accuse" me.

11 - mars - 2011

2011-03-13 - 20:38:40




yesterday

2011-03-13 - 18:21:36
Igår så åkte jag till Emely och Antonia, vi kika på en film och sen drog vi iväg till Rickard Hautamäki för han fyllde år. Sjöng singstar för fulla muggar kan jag lova. Sen drog vi hem och A och jag la oss och kollade på high school musical tills vi insåg att klockan var halv 5 så då kröp vi ner. Sen vakna vi upp runt halv 2 idag, kikade på en film, jag diskade åt henne, vi muppa oss och prata massa. Nu är jag faktiskt hemma och ska kolla ifatt på big brother avsnitten!

Sen måste jag bara säga en sak, FAN vilken underbart bra helg jag har haft. Tusen tack mina flickor ♥

bilder från igår
hahaha <3



kusinas och jag!


födeledagsbarnet!

jag och antonia krockade inatt så vi har blåa hakor..

bilderna från tjejmiddagen.

2011-03-13 - 17:51:15












♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

the best

2011-03-12 - 12:47:05
Fyfan vad kul och mysigt vi hade det igår. Även om vi la oss tidigt, typ halv 12 haha. Och nu sitter vi och dricker kaffe, har ätit semla och sjunger singstar och bara slöar. Kika på film och sola ska vi också göra idag. Underbaraste flickorna! ♥

Lägger upp massa bilder sen :)

we're the best, fuck the rest.

sun

2011-03-11 - 16:10:43
Solen skiner och jag är på strålande bra humör. lycklig

Jag har hållt på här hemma sen jag sluta och fixat med saker och nu ska jag hoppa in i en dusch och göra mig iordning för ikväll vankas det tjejmiddag/kväll med världens sötaste flickor, Emley, Vernoica och Antonia! Fläskfilé potatisgratin, sallad står på menyn ikväll och pannacotta (?) till efterätt + lite god dricka till. Hur mysigt som helst! Sen om någon vet om det händer något i hällefors ikväll får ni gärna höra av er till oss. Ses senare! puss ♥


14 april 2010 och iår blir det tidigare.

2011-03-09 - 13:40:30

don't run away from me

2011-03-07 - 21:51:07
Min dag idag har sett ut såhär.
• Praktik 8 - 2
• Solade med Mathias
• Klippte mathias och som tack hällde han vatten på mig och kletade chokladbollsäckligtklet på mig.

och nu myser jag med mitt hjärtegull och planerar morgondagen och då blire myskväll med flickor ♥


my prince

2011-03-07 - 02:34:19
http://twosatellites.blogg.se är uppdaterad för er som läser! ♥

my love.

2011-03-07 - 00:30:56
nu ska jag och min älskade kille krypa ner i sängen och kika på letters to juliet sen sova! ♥

han som alltid finns där när man behöver han osv.. hah puss.



jag letar i bland flydda dar

2011-03-07 - 00:28:56
flickorna ( Antonia, emely & Veronica) + resten av befolkningen vi hängde med har gjort helgen underbar och nästa helg har vi flickor toppen planer på G!

Idag så tog jag en riktig sovmorgon för det förtjänade jag faktiskt, gick inte ur sängen förens halv 4. Sen fixa jag lite grann, köpte hårfärg så nu har Veronica slingat håret på mig, sen ska jag slinga en gång till så är jag nog näst intill ljushårig, wihuuu! Och solen har lyst för fullt i helgen påtal om ingenting, hur underbart är det inte ?!?!? älska våren.


det är mycket ljusare i verkligheten. suck till dåliga cambilder..

och sen ser det ju ut som jag har blivit misshandlad också men det har jag inte, bara min älskade vän som tyckte det var kul att nypa mig haha! hon nöp mig i typ onsdags/torsdags (?) och det blir bara större och större hahah!

you are the reason that I breathe, you are the reason that I still believe, you are my destiny. no there is nothing that can stop us, nothing can ever come between us. so come and dance with

2011-03-06 - 17:41:17




NOLL

2011-03-05 - 17:16:52

känner ingenting, finns ingenting att känna längre.
bloggar imorgon

2 - mars - 2011

2011-03-02 - 16:36:28

to the moon and back.

2011-03-02 - 16:17:38
DET ÄR FÖRFAN EN BRA BÖRJAN TILL VÅR NU!!!!!!!!!!!!!!!! IH.

och jag är nyss hem kommen från jobbet, sjukt duktig har jag faktiskt varit idag. hiih. Nu ska jag bara göra min iordning sen sticker jag och Veronica bort till elevhemmet där jag ska klippa Antonia sen ska vi väl vidare till Johan och Dan sen ska jag även träffa bästis. Så jag kommer antagligen inte blogga nå mer idag men ni får ha en bra fortsättning på dagen så hörs vi imorgon ♥


1 mars, börjar det gå mot vår nu?

2011-03-01 - 19:11:14
Idag skulle jag egentligen följt med Veronica tidigt till skolan men eftersom jag inte börjar förens halv 1 så orka jag inte sitta där och uggla så jag tog bussen ner till jobbet och åt frukost och sen stack jag till gymmet. Sen upp till skolan och hade min sista mattelektion, så nu har jag inte matte förens i vår igen.

Så nu kommer jag att ha praktik alla dagar i veckan, från 8-15 ungefär och så jobbar jag lite med matten hemma varje vecka istället (har ingenting att plugga upp egentligen så känns bara onödigt att gå på lektionen ungefär och dels så älskar jag min praktik!) Så nu är jag lektionsfri ända tills hösten. Och jag kommer att hoppa in på frisörlinjen igen på virginska och jag börjar om helt från början. Känns så konstigt för jag vet verkligen inte vad jag vill bli, vad jag vill gå för linje osv men jag vet hur viktigt det är med utbildning nu för tiden så lika bra att passa på när man har chansen. Sen är ju lärarna helt underbara där borta också så det är ett plus i kanten.

Nog om det, skulle ha sovit hos Veronica inatt men min kropp orkar inte. Halsen är fortfarande inte helt bra sen halsflussen och snor&näsblod rinner om vartannat så jag är hemma idag och ska snart krypa ner i sängen faktiskt. Ska bara lägga in lite texter på den andra bloggen så kika in där om ett tag ( www.twosatellites.blogg.se ) puss ♥



if you start to miss me, remember, I didn't walk away. you let me go.

2011-03-01 - 14:45:39

Nu är det såhär att jag har en till blogg, www.twosatellites.blogg.se där jag samlar alla mina tankar och texter osv. Denhär bloggen är bara en "vardagsblogg" :) Men har inte kommit igång med den andra men jag säger till när det är gjort!
RSS 2.0