F, du förstår bilderna, flum och minnen. ♥

2009-11-30 - 22:08:47

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på filmer, hörs imorgon igen. :)



alla bilder kommer från mobilen och vi bjuder på dom också. :) enjoy!








jag behöver kärlek.

2009-11-30 - 19:12:29

jag behöver kärlek
och kärlek bygger man upp
med känslor, man köper inte
kärlek i en klädaffär eller någon
annan affär.


så snälla, ge mig bara kärlek,
för det är det jag behöver.
    


bjuder på bilder jag tog imorse!
             

Ibland finner jag inga bra ord för att skapa en rubrik.

2009-11-30 - 16:46:46

hejpåer!
JAG VILL HA LOV SÅ HIMLA MYCKET. Var bara tvungen att skriva det så ni vet lixom, annars då.Ehm, åt för en stund sen, sen  hade hemkunskaprov idag också och det gick bra hoppas jag! Kändes så iallafall. Skolan övrigt idag då, en liten över trött Sanna som nästan somnade på son och som tycke att vara på brandstation inte var kul. Sov kanske 3-4 timmar inatt, kollade på film och sen glömde jag att det var skola dagen efter... Så kan det gå :)

Nu blir det att vara barnvakt så mamma kan handla.



sjal-minns inte
jeansleggings-H&M
body-ellos
(ignorera ansiktet på sisa bilden..)

kanelljus.

2009-11-29 - 23:24:23

Har tänt massa ljus i rummet, endel luktar kanel, passar bra till första advent. ♥ Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film, sms vore inte helt fel heller. Hörs efter skolan imorgon. godnatt!


hjärta.

2009-11-29 - 21:28:51

Jag älskar dig för att du förstår
utan att jag behöver säga något.
du bara ser och du ser så djupt

''studiobilder.''

2009-11-29 - 17:09:52

lillasyster Tindra.


lillebror Theo.



lillasyster Saga.


lillasyster Tindra och lillebror Theo.

systrar.


Sanna Pohlmann.



min sköldpadda Lennart.


blandat.



iiiiih

2009-11-29 - 16:17:35
Hej!
Fotostudion blev succé, nu ska jag bara redigera alla bilder sen kommer du upp här, bildbomb antagligen. Och jag ska dricka glögg också för mormor är här, fast jag tycker egentligen inte om glögg men ändå jag är ju iallafall social. :)

dagens

2009-11-29 - 14:25:55
tröja-JC
svart fodral - sytt själv
leggings-ullared
skärp-lindex
(har ställt in kameran på något konstig därför bilderna är suddiga.. )

toppen humör !

2009-11-29 - 12:53:47
Tjenis penis.(haha)
Gud vad jag inte har sovit skönt inatt, har flyttat kuddarna helt mongo och legat med fötterna rakt ut från sängen (?) ingen kommentar tack. Men jag har iallafall ätit lyxig 1advents frukost, clementin och coca cola + 1 kärleksmums.. Pratat lite med grannen också som var här, tog lite pengar från mamma för jag ska äta pizza med Filippa senare idag.

Nu ska jag iallafall starta upp spotify och lyssna på Melissa Horn som vanligt, samtidigt sminka och fixa mig, lite plugg och sen kanske fixa en studio ? Vart och med vad ska jag bygga den ? Lakan ? Ja, mamma kanske har  någon idé. Hörs senare!



fint jag sov :)

nyvaken Sanna som har fått för lite sömn.

can't you be mine ?

2009-11-29 - 01:22:02
Vilken kväll det har varit, värsta draget här hemma, verkligen! Eller inte alls, jag har legat i sängen och kollar på robinsson program på datorn, druckit upp min coca cola och sen lyssnat på min spotify spellista; Melissa Horn 4 gånger om. Kan snart alla låtar utan till, tro mig. Sen blev det ego kort, inget oväntat direkt. Bjuder på några här nedanför. Nu ska jag krypa ner i sängen och kanske se om jag hittar något mer program man kan kolla på, annars så tar jag fram hemkunskapsboken för den har jag glömt bort. Och jag vet att det har vart mycket bilder idag, men senare idag blir det nog fler, om den där studion byggs menar jag. Annars hörs vi senare idag efter jag sovit några timmar (klockan är efter 12 därav att det blir senare idag). Sovgott alla söta läsare!
p.s det är första advent nu, snart jul. Mysigt. ♥




ljus i vintermörkret.

2009-11-28 - 20:20:38
jag älskar att fota ljus nu på vintern, även om alla foton blir likadana. Spela roll, jag gör något jag älskar - fotafotafota. enyoj people.




kärleksmums ♥

2009-11-28 - 20:00:00


kärleksmums.

2009-11-28 - 17:18:49

Hej på er!
Åhhhh, jag vill göra något fast vet inte vad och sen vet jag inte om jag orkar, fast jag vet egentligen massa saker jag vill göra, fota, baka super mycket, hitta på något crazy, gå på bio och sen shoppa. Nej jag vet inte, blabla.

En sak har jag lovat mamma iallafall, att baka kärleksmums. Det är gott, väldigt gott. Precis som tacosen jag åt nyss och nu tror jag att jag kanske ska ta och fota om jag kommer på något att fota. Kanske ta och bygga en fotostudio tillochmed? Ja, det kanske vore bra. Vi får se, en sak som jag egentligen måste är ju att plugga - hemkunskapsprov på måndag, fast kan ju alltid plugga lite senare idag.

Jag vet inte heller vad det har tagit åt mig, är bara allmänt glad/pigg och ja vet inte allt. Ni får stå ut med konstiga och röriga texter så är det bara. :)


gamla bilder, shit the same.


älskling, du är min dröm.

2009-11-27 - 23:21:57
Nu säger en väldigt trött Sanna godnatt för jag ska krypa ner i sängen och kolla på 27 dresses och jag känner på mig att jag kommer slockna direkt. Hörs imorgon igen ! Sweet dreams.


lys upp mitt mörker.

2009-11-27 - 18:46:38

snöbollar

2009-11-27 - 18:38:20
200g Margarin
1½ dl Socker
2 msk Vaniljsocker
4 msk Kako
5 dl Havregryn

Florsocker


Blanda ihop alla grejer i en stor skål och häll upp florsocker i en burk. Sen rullar du bollar av degen som blir precis som med chokladbollar och lägger 3-4 stycken i burken med florsocker. Skakar om burken lite grann så att alla bollar är täckta med florsocker, sen lägger du de färdiga på ett fat. Sen gör du så till degen är slut. Och vóla, snöbollar istället för chokladbollar! :)

(bilderna är oredigerade och tagna med någon konstig inställning på kameran..)







dadadadada..

2009-11-27 - 16:53:20
Hej och fin rubrik , I know.
Skönt att träffa några i skolan igen, även fast jag drog hem runt lunch. Hem, la mig på golvet för jag hade så ont i magen sen var det bara att åka akut ner till sjukstugan, great. Men nej det var inge fel på mig, det går över tydligen. Visst det gjorde det, men efter nån timma...

Sen har jag varit duktig och städat mitt rum och tagit fram min ljusstjärna och nu ska jag baka, snöbollar! Receptet kommer upp sen om jag orkar :) tjingpling.


julmys

Jag har tänkt men aldrig fått tala, så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls.

2009-11-26 - 22:02:07
Nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta skriva en massa, får se om något kommer upp här sen. Hörs imorgon, förhoppningsvis så kommer jag till skolan imorgon. De saknar mig nog alldeles för mycket där borta skulle jag tro. (ironi) Sen i helgen så kommer nog både fler och lite intressantare uppdateringar, har ju vart sjuk så har inte haft den orken riktigt. . men sov gott!



I want love.

2009-11-26 - 15:38:46
bara så ni vet..

ibumetin och jag ska bli bästa vänner.

2009-11-26 - 15:36:46
hellu!
Jag har varit hemma idag, spydde inatt pga av min huvudvärk och sen har jag sovit nästan hela dagen. Var ner till sjukstugan och tog lite prover och fick ibumetin jag ska käka i en vecka sen fick jag någon nässpray som skulle vara bra om man blöder mycket näsblod. Så nu ska jag krypa ner i sängen framför en film och äta massa halstabletter och dricka fanta exotic och sen hoppas på att man kan orka gå till skolan imorgon, vore inte fel att hämta lite skolböcker..





sweet dreams.

2009-11-25 - 23:31:12
Tänkte ta och krypa ner i sängen och läsa SOLO och VeckoRevyn jag fick hem i början av veckan sen kolla på 2½ män. Så hörs efter skolan imorgon, om jag nu går till den. Det märker ni, hoppas ni haft en bra dag ! Godnatt. :)



Till denna låt hade jag min sista dansuppvisinig sen slutade jag och då hade
jag faktiskt dansat i 6 år. fyfan vad jag saknar det, vill tillbaka till dansen..

greys anatomy

2009-11-25 - 21:22:36
Godkväll sötnosar.
Jag har precis räknat ut en sak, jag har pluggat 8 timmar på två dygn. Det brukar jag aldrig göra på en hel vecka annars, undra om jag har slagit i huvudet i måndags när jag sov.. Fast även att jag har pluggat de där 8 timmarna så förstår jag ändå inget av fysiken, jag måste typ vara allergiskt mot den..

Nu sitter jag iallafall och kollar på greys anatomy,kollar runt på bloggar och äter clementiner, mumma! Har sätt på massa olika bloggar att de har börjat satt upp julgardiner och börjat smått julpynta inför jul. Det är ju faktikst första advent på söndag så man kanske ska börja ta fram saker och göra det lite julmysigt ? Jag är inte en sån som tycker om julen iallafall, fast iår så känner jag helt tvärtom - jag vill ha jul nu. ♥



En tanke

2009-11-25 - 19:22:45
Jag kanske inte är perfekt på något sätt eller super söt osv,
men jag är i alla fall mig själv och det är väl det som är viktigt.

ajajaj.

2009-11-25 - 13:17:03
Tjingpling!
Blev ingen skola för mig idag, vaknade imorse och huvudet dunkade, allt var helt suddigt. Sen reser jag mig upp och ramlar ihop, typ svimmar ? Skickar sms till Filippa och säger att jag är hemma sen somnar om och sen kommer mamma panikslagen och säger att jag måset gå upp om jag ska komma till skolan. Säger surt att jag ska vara hemma och sen somnar om igen, sen har jag sovit fram till halv 12. ´Nu är huvudvärken nästan borta iallafall så det är väl dax att plugga fysik.

Eller nej, en film först och mosa kladdkaka. Hörs senare!


och jag kan inte fånga dig för jag vet att hela stan vill ha dig.

2009-11-24 - 20:17:38
Tjong plong i lilla denna lilla hallonsång (?)
hahah, ja jag är trött och vet knappt vad jag skriver. Har faktiskt varit duktig och pluggat i EN TIMME - inte likt mig med andra ord. Fysik denna gång, har man inte klarat ett prov så är det bara att göra om det precis som jag gjorde med ett soprov idag och jag klarade mig denna gång!

Annars då, ehm jag har kanske varit lite frånvarande som ni märkt och jag ber om ursäkt för det om det nu är någon som bryr sig för jag har haft lite annat i huvudet de senaste dagarna, men tror det börjar lösa sig. Iallafall det mesta. Tack ni som finns där, det betyder hur mycket som helst. ♥

Men imorgon tänkte jag försöka uppdatera iallafall 3 gånger som vanligt. Nu ska jag krypa ner undertäcket och lyssna på min nya spellista på spotify och läsa bloggar, kolla på andra avenyn och nått program på 3:an. sen skriva ner lite saker - jag gör så ibland eller väldigt ofta istället för att ha allt i mitt huvud. En del texter hamnar här; sannnniii.

Hörs imorgon igen då, hoppas ni alla mår bra!


flumbild.

krossad.

2009-11-23 - 22:44:01
ska sova nu, mår inte direkt prima ballerina efter dagen. hörs imorgon. godnatt

älskade du.

2009-11-23 - 18:28:13
finner inga ord.
vad som helst kan ha hänt, är så himla orolig.
så snälla du, hör av dig eller bara kom hem igen.
saknar dig hjärtat.
jag älskar dig... ♥


tjollahopp

2009-11-23 - 16:48:07

Hemma från skolan nu och sen har jag varit duktig att plockat ihop lite saker för att Filippa kommer hit ikväll, film och pizza kväll! mums. Och sen förlåt för att jag har varit dålig på att uppdatera och så men det är mycket med skolan och sen personliga saker.. Jag gör så gott jag kan iallafall!

Just nu blir det plugga på so för jag har omprov imorgonm sista chansen att få G för jag har redan flyttat fram omprovet 6 gånger, hehe.. Sen möta upp F och så. Hörs senare! :)

jacka o halsduk - ullared
tröja och byxore - bikbok

....

2009-11-22 - 20:22:00
återkommer imorgon med dagens outfit och så. måste bara få vara själv och tänka och reda ut saker ikväll.



TUSEN TACK FÖR ATT NI FINNS. JAG ÄLSKAR ER.

hemma

2009-11-21 - 23:22:27
Hej på er alla!
Nu är jag äntligen hemma, eller ja jag har varit hemma sedan 20:00 ungefär. Fast har packat upp alla saker, sprungit till grannen efter busskort (tack för lånet!) och ätit. Måste ju bara säga att ullareds resan var väldigt lyckad, har haft super kul! Och i bilen hem nu så satt vi och sjöng jullåtar för fulla muggar. Herregud vad vackert det lät, inte alls. :) hah. Här har ni iallafall några bilder på det jag köpte, sen köpte jag också en julklapp till Filippa, en lampa, ljus och några små saker till rummet.

Men kommer inte blogga något mer idag för jag ska lägga mig och kolla på film och bara ta det lugnt för att imorgon ska jag upp ungefär mellan 6 halv 7 för jag ska till örebro med bästavänner och gå på bio! Så vi hörs imorgon kväll igen. Ha'de bra !


väst och leggings

kalsonger :$ används som sovshorts, halsduk och vantar.

linne, leggins och skinnjacka

strumpor

parfym, deo, hårfärg, kam, armband, hårspännen/band

trosor

sen en laptop skins och såhär blev datorn. nöjd ! :)

Hemväg nu, trångt och mysigt. Fast

2009-11-21 - 12:38:58
3a3dcf06cdbc0866dcc639a87eaac6c1.png

Kolla varifrån!

Hemväg nu, trångt och mysigt. Fast förra året var det värre faktiskt och då var vi en mindre i bilen också. :)hih

Godmorgon! Har varit vaken sen hal

2009-11-21 - 08:33:43
3a1324449583be8c27f47b2a8ce6f126.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Har varit vaken sen halv 7, jag är helt slut. Och jag åker kundvagn, lite väl pinsamt kanske. Men hörs ikväll när jag är hemma igen. Ha en bra dag :) L O V E - sanna

godkväll! Nu sitter vi i stugan oc

2009-11-20 - 21:59:43
0a1fd2ef86f18a636b3843f54cc35675.png

Kolla varifrån!

godkväll! Nu sitter vi i stugan och spelar spel och äter godsaker. Jag ska strax sova tror jag, är sjukt trött. Lilla sötnosen simone har redan slocknat. Hörs imorgon igen, sov gott! L O V E - sanna

hej! Har just fikat och nu ska vi

2009-11-20 - 16:53:12
0-680fe0f91d8472ab7f937e6d30e14129.png

Kolla varifrån!

hej! Har just fikat och nu ska vi gå in och handla för tredje gången. Mina knän är som fotbollar och sen har jag väl inte handlat så mycket. Ni får se när jag kommer hem. Hörs ikväll igen! L O V E - sanna

Godmorgon! Polisen har stoppat oss

2009-11-20 - 08:27:51
7dd1b93e4a3651e7693d9f3c239cddcc.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Polisen har stoppat oss en gång för de undrade vad vi gjorde ute i degerfors halv 4 mitt i natten, sen trodde de att A inte var nykter. Men det var hon ju såklart. Nu är jag super trött, är super pissnödig också. Snart är vi framme iallafall. Hörs senare, ha en bra dag. L O V E - sanna

rebeckahautanen.blogg.se

2009-11-19 - 22:41:38
Grattis på 15-årsdagen sötnos! ♥


Känner på mig att denhär stämmer in på dig.
Alla barnen drog snälla alla barnen-historier utom Rebecka,
 för hon drog bara fräcka.
 

Test bloggar från mammas telefon.

2009-11-19 - 21:36:50
0-3ca1d6174dbf6dbc992e6823a6a38a1f.png

Kolla varifrån!

Test bloggar från mammas telefon. :)

packning - klar (x)

2009-11-19 - 20:00:45
Bra, då var den färdig och nu ska jag bara platta håret och fixa naglarna sen slänga mig framför tvn och sova tills vi ska åka runt 2-3 inatt. (och nej jag vet att jag inte kommer kunna sova men vi kan alltid låtsas. Och sen kommer jag inte orka blogga något mer ikväll.) Ska fixa så jag kan mobilblogga från mammas mobil någon gång också för att jag har ju inga pengar på min mobil såklart. Men om jag inte mobilbloggar något så får vi helt enkelt höras på lördag kväll eller på söndag! Ha en bra helg nu allihopa! :)


kofta-ginatricot
leggings-ellos
väska-?

dagens!

2009-11-19 - 15:55:16
Hellu !
Kom hem från skolan för ungefär en timma sen drog hem tidigare för jag mår inte så bra. Huvudvärk, ingen ork alls i kroppen och tror febern börjar smyga sig fram igen.. Så nu ska jag bara packa lite inför ullared och sen lägga mig och sova ett tag tror jag. Här har ni dagens och hoppas allt är´bra med er!


body-ellos
chinos-h&m

♥ en stor favorit!

2009-11-19 - 00:00:04




även deras andra låtar är bra! ♥

2½ män.

2009-11-18 - 23:24:16
Har jag packat ner lite saker som jag ska ha med mig till ullared så nu ska jag bara packa smink och hårsaker imorgon. Men ska krypa ner framför tvn nu, först v.ä.n.n.e.r sen 2½ män såklart! Sov gott så hörs vi imorgon :)


kyss passionerat, spela hårt, förlåt fort, ta chanser, ge allt och ångra inget.

2009-11-18 - 21:19:55

''Livet är för kort för att vakna upp varje dag med ånger. Så älska dom som behandlar dig rätt, glöm dom som inte gör det. Tro på att allt händer för en annledning. Om du får en chans, ta den. Om det förändrar ditt liv, så låt det. Ingen sa att det skulle bli enkelt, de bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer en poäng i ditt liv som gör att du förstår vilka som betyder, vilka som inte gör det och vilka som aldrig gjorde det. Så glöm dom från ditt förflutna för det finns en annledning till varför dom inte är med dig i framtiden. Under tiden som vi växer upp, lär vi oss att även den som aldrig skulle kunna trycka ner dig antagligen gör det. Du kommer få ditt hjärta krossat nog mer än en gång och det är jobbigare varje gång. Du kommer krossa hjärtan också, så kom ihåg hur du kände när ditt blev krossat.

Du bråkar med din bästa kompis. Du anklagar en ny förälskelse för saker som den gamla gjorde. Du gråter för att tiden passerar fort förbi, och du kommer slutligen förlora någon du älskar. Ta många kort, skratta mycket och älska som om du aldrig hade blivit sårad. För varje timma du spenderar är en minut av lycka du aldrig får tillbaka. Skratta medans du kan, be om förlåtelse när du ska och bry dig inte om det du inte kan ändra. kyss passionerat, spela hårt, förlåt fort, ta chanser, ge allt och ångra inget.

Livet är för kort för att va något annat än lycklig."

(taget från Emma Norén)

18 november 2009 . BILDBOMD

2009-11-18 - 21:02:26
G O D I S H A L S B A N D






L Ä P P S T I F T , P E N N A & P A P P E R




kanal5 !

2009-11-18 - 20:11:39

Godkväll!
Nu har jag placerat mig i sängen med datorn och tvn är på i fullgång, kanal 5 från 20.00 till 23.25 idag. Samtidigt som jag kollar på tv så ska jag redigera fullt av bilder jag tog för bara någon timme sen och naturligtvis så kommer de upp här när jag är färdig! :)


''behind the scenes pictures''

äntligen!!!!!!!

2009-11-18 - 16:42:00
Hej på er!
Och ja, förlåt för jag inte skrev något igår, men låg med feber och så så jag hade inte lust. Men idag är jag på toppen humör efter att ha varit sjuk hela dagen. Bilderna gick äntligen att ladda upp(!!!!) Det var en bild som inte funka på något konstigt vänser, aja skitsamma. Nu ska jag iallafall gå ner och planera lite med mamma för att på natten till fredag åker jag mamma annette och simone ner till ullared! Inte för att jag har så mycket pengar men de behöver ju barnvakt till skitungen simone. :) och såklart så packar jag med mig båda mina kameror så bilder ska jag försöka ta iallafall. Hörs senare!


osminkade sanningen, som ni sett många gånger men ändå.

bästa vän.

2009-11-18 - 16:35:41

(vi bjuder på bilderna.)

jag älskar dig.







foton från .09.11.13.

2009-11-18 - 16:30:49
(En del tagna med close up +10.)

¨




kan inte sluta lyssna, kan inte sluta tänka.

2009-11-17 - 00:15:23
♥ favoriten.

tillbaka imorgon!

2009-11-16 - 20:38:03

Har suttit och tänkt massa och nu måste jag ut på en prommenad innan jag tuppar av här.Tillbaka som vanligt imorgon, MED BILDER HOPPAS JAG! Sov så gott! :)




...

2009-11-16 - 19:26:10
åter igen går det inte att ladda upp bilder, jag är sur nu.....

fixar dag.

2009-11-16 - 17:28:16
Hej, hur mår ni ? :)
Själv mår jag helt okej, är bara lite trött och har ont i armen sen jag tog svininfluensan sprutan. Just nu sitter jag i sängen och väntar på att hårinpackningen ska värka färdigt i huvvet så jag kan skölja ur och locka det sen. Fråga mig inte men har fått något ryck, hårinpackning, locka håret, ansiktmask, noppra ögonbrynen, fixa naglarna osv. Bra gött äre iallafall!

Nu ska jag läsa klart massa bloggar samtidigt som spotify spelas i full gång. Hörs senare ikväll med massa bilder precis som jag lovat! :) 
 


just nu.

flåt mig!

2009-11-15 - 17:16:57
Hej på er!
Kom hem till Filippa för ett tag sen och nu duschar hon så tänkte bara säga förlåt för jag inte har uppdaterat något men imorse efter att Pontus drog hem så la vi oss i min säng och kollade film sen drog och åt pizza. Så ikväll så sover min muppar hos mig igen så uppdaterar massa imorgon + MASSA BILDER jag lovar! :) Hoppas iallafall att ni har haft en bra helg för det har jag verkligen haft!


jag älskar er.

vad har blogg.se för problem egentligen ?

2009-11-14 - 19:12:52
Nu har jag tröttnat på att det aldrig går att ladda upp bilder och att en del inlägg inte kommer upp. Jag som ska ha visat er massa bilder, det gick att ladda upp en som går det inte längre ? Vad är felet ? Jaja, får ta och fixa det imorgon då. Ska sminka mig ochsåvidare nu innan jag ska möta Filippa. Så vi hörs nog mer imorgon istället! Ha en bra lördag för det ska jag ha! :)






right now.

2009-11-14 - 18:10:58
hej!
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder jag fotade nyss innan Filippa kommer hit, tror Pontus kommer också! Slänger upp dom sen :)

inte friska för fem öre.

2009-11-14 - 16:02:32

Sitter och kommenterar hos gaybloggen.com, vi har tråkigt med andra ord. Ikväll blir det härja iallafall! :)





m j ö l k - är bra för skelettet.

2009-11-14 - 15:30:13
jag kan fota, bara jag har energi till det.

n ö j d .

hjärtat.

2009-11-14 - 14:16:11

färglös som en tår blir jag utan dina andetag.
så lämna mig aldrig, lova det ?
jag älskar dig.

 
vackra du.

tröttare än tröttast.

2009-11-14 - 11:53:11

Godmorgon.
Vaknade precis så nu ska jag äta frukost och sen duscha. Somnade visst med smink igår.. Hörs väl senare, har lixom inge vettigt att skriva så. :)

ups..

2009-11-14 - 02:26:13
Hejpåer!
Hemma laget vann med 6-5 (?) och efter matchen hamnade jag hos Annette med familj. Trevligt värre, blev lite senare än väntat bara. Fick ta hand om en full Sara och Mathias. Sen så skulle de ta följe med mig hem och Sara drog sig bara två gånger i snön, en gång åkte jag med... KALLT! Och dessutom hatar jag snö, fifan asså. Varför finns den egentligen ? Vad är den till för ? Förstår bara inte riktigt. Hoppas iallafall att Sara och Mathias kommer hem ordenglit. Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och ta några timmars sömn. hörs imorgon igen! :)


HELG, ÄNTLIGEN!

2009-11-13 - 17:46:47
åååh vad skönt med helg, äntligen säger jag bara. Det tråkiga är väl att skolan börjar igen efter helgen för idag var det sista praodagen. Fick en hårinpackning av Anna idag, tack! Var också till sjukstugan, fick två nya mediciner. Känns som jag knarkar snart, hah.

Nu blir det mat och lite fix innan jag ska på innebandy. Hörs runt tio ungefär! :)


godmorgon fredag!

2009-11-13 - 09:19:06

Skapligt seg jag är idag och försenad som vanligt. Nu ska jag springa ner och äta frukost sen kila iväg till salongen och vänta på att sjukstugan ska ringa och gé mig en tid. Vi hörs när jag kommer hem, ha en bra fredag! :)

vittlinne-bikbok
rosa jacka-ginatricot
leggings-h&m

oh..

2009-11-13 - 00:01:24

Nu är jag så sjukt trött, har legat i sängen i två timmar och läst ut en bok. '' stressa ner - tonårs boken'' . Fans bra många saker att veta! Nu ska jag iallafall krypa ner och kolla på 2½ män sen sussa. Hörs imorgon! :)

nytt från h&m

2009-11-12 - 19:07:24
Beställde ett par jeans också, ska bara sy om dom lite så visar jag dom. Sen nästa vecka och nån vecka efter det så får jag hem ett par skor och en klänning också! Men ska ringa Zandra nu och se om jag får låna hennes symaskin, det vore toppen! Vi höres.


två nya tshirtar, båda från herravdelning.

en kudde.

Ett diadem med rosett!

till mammi ♥

2009-11-12 - 17:22:16

You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that

Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back

You had to do it all alone
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be

And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me

Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream

Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away

Butterfly fly away, butterfly fly away
Flap your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true

Butterfly fly away, butterfly fly away
We've been waiting for this day
All along and knowing just what to do
Butterfly, butterfly, butterfly, butterfly fly away

Butterfly fly away
Butterfly fly away


(låten stämmer in på henne :)


sjukan imorgon ?

2009-11-12 - 17:18:40
Hejpåer!
Äntligen hemma efter en lång dag på salongen. Började dagen med att gå till polisen, rök luktade som bara den där och min cykel hade de hämtat men jag fick inte tillbaka den. De måste tydligen gå igenom massa papper så får den kanske nästa vecka. Sen kom Filippa till salongen och höll mig sällskap tills jag fick lunch. Imorgon så ska jag ta med mitt löshår dit och klippa in det i mitt hår så jag kan börja använda det också :)

Nu så har jag ätit och ska ta och byta om sen vara barnvakt så mamma kan hämta ut mitt h&m. Sen imorgon så blir det nog sjukstugan, har haft svårt att andas sen i fredags, som ett tryck i bröstet och sen ont i hjärtat.. Får väl se vad problemet är. Hörs senare iallafall! :)

gomorgon.

2009-11-12 - 09:32:19
Nu har jag verkligen super bråttom för klockan är halv och jag har inte ens ätit ännu! Men vi hörs iallafall när jag kommit hem, måste ringa polisen och be de hämta min cykel också. Vet faktiskt vart den är. Ha en bra torsdag! :)


jenas-bikbok
body-ellos
skjorta-h&m
halsband-fått av filippa♥

nejni

2009-11-11 - 23:39:40

godkväll.
Prata nyss med Anna vi misstänker vem som tagit min söta cykel så imorgon blir det att leta efter den. Men nu ska jag iallafall ställa ifrån mig datorn och sen kolla klart på filmen. Hörs imorgon då, sov så sött allihopa! :)


greys anatomy.

2009-11-11 - 21:15:56
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på bästa greys anatomy sen blir det och kolla på beck - flickan i jordkällaren eftersom vi somnade igår. Hörs efter det! :)


hitta en gammal fleece tröja i ''stora'' garderoben här uppe på övervåningen.
min nya favorit helt klart. lovely!

bilder från idag. (mobilkamera)

2009-11-11 - 21:03:29
jo, jag veck faktiskt alla handdukarna.

my lovely shoes!

lunch, sesamkakor och päronsoda.

hårfärg på tröjan, vet ej hur det kom dit..

träffade mina babe's på skolan!



VEM FAN SNOR EN CYKEL ?!

2009-11-11 - 19:03:23
Hejpåer!
Blev långdag idag på salongen, trevligt värre! Sen när vi stängt så ska jag och Anna gå upp till ica för att låsa min cykel sen hämta ut ett h&m paket. Paketet fick jag inte hämta ut det måste mamma göra sen så, cykeln då. Ja DET ÄR JU SÅKLART NÅGON JÄVLA IDIOT SOM SNOTT DEN! Helvete också.. Så imorgon ska mamma polisanmäla den och om jag inte får tillbaka den så ska jag fan ha en ny.. Sur jag blir, man får aldrig ha något ifred! Hällefors är ett enda stort problem ibland.

Nu har jag iallafall läst 200 blogginlägg, kollat igenom bilddagboken snabbt och detsamma med facebook så nu blir det och städa upp efter gårkvällen sen hoppa in i en dusch. Slänger upp lite bilder sen också :)

Hej! Sitter...

2009-11-11 - 16:55:51
0-7df5acdc7bdac4e54490d1e1a28c95b1.png

Kolla varifrån!

Hej! Sitter fortfarande på salongen med Anna. Åker med henne hem kvart i sex, så det blev lång dag idag. Men jag trivs verkligen här, hoppas man kommer in på frisörskola. Vore inte fel alls! :) hörs senare! Love / sanna

Dagens klädsel.

2009-11-11 - 09:15:04
Linne-h&m
jeans-bikbok

Godagens.

2009-11-11 - 09:13:50

Godmorgon!
Igår så kanske några märkte att bloggen fick något konstig ryck ? Tror iallafall det fixade till sig sen som tur var. Igår kom ju också Filippa och Pontus hit. Mitt rum var städat innan men nu vet jag inte riktigt längre vad det ser ut som, en spotipp kanske ? Hah ja vi är lite crazy som sitter och kastar popcorn på varann och tar isär gosidjur. Vi åkte traktor till höjden också, fast inte ända upp det vågade vi inte. Sen hem runt 12 och kollade på Beck - Flickan i jordkällaren. Fast jag tror alla däckade så jag vaknade inatt av att dvdn slog ifrån och startade en kanal. Ujuj vilken kväll :)!

Nu ska jag och Filippa äta frukost sen ska jag till min prao, och pontus stackaren har redan börjat. Vi hörs när jag kommer hem sen. :)


dagens

2009-11-10 - 18:40:04
Nu ska jag gå ut och möta upp Filippa, vi ska till affären sen hem till mig och sen kommer pontus lite senare. Andra avenyn och riverside kväll! hörs imorgon igen. Sov så gott! :)


tubtopp-h&m
jeans-cubus


sleep

2009-11-10 - 14:11:30
helloj
Vaknade precis till liv igen. Slog på en film och däckade i två timmar så nu är jag utvilad iallafall. Det är väl bra antar jag.

Nu kom mamma upp med den nya veckorevyn också. Så ska bara springa ner och hämta något att dricka och något att äta sen slå igång spotify och sen lägga mig i sängen och läsa. Fast egentligen ska man varken sitta vid datorn, tvn eller läsa om man har ont i huvudet? Fast jag är ju lite speciell så sånt gör jag ändå. Speciell på ett bra eller dåligt sätt ? Det vet faktiskt inte jag. :)

TISDAG !

2009-11-10 - 09:01:32
Godmorgon mina sötnosar!
Vaknade för en halvtimme sen skulle precis ta fram kläder när mamma kom upp och sa att Anna hade ringt. Så idag är jag ledig för hennes son har fått feber så hon måste vara hemma. Krya på dig Malte. Ska bli skönt och få en ledig dag faktiskt, det värsta är väl att jag kan inte somna om eftersom när jag gick upp så tvättade jag ansiktet i iskallt vatten... Så jag ska kolla på vakna med the vocie. Vi hörs senare :)


Sov sött!

2009-11-09 - 23:43:30
Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att 2 ½ män ska börja, sen sussa. Hörs imorgon bitti! :) Sovsött!


Klubbor ♥

2009-11-09 - 20:37:52

Filippa har gjort mig klubberoende på något sätt ? Mummmaa! Iallafall just nu så sitter jag och kollar på programmet Ullared, det duger allt. Sen blir det någon film skulle jag tro.

Idag har jag faktiskt haft sjukt tråkigt, har inte haft någonting att göra. Åh.. Men imorgon så tror jag iallafall att mina allra bästa kommer hit, mys!





HAH!

2009-11-09 - 19:17:20
Frida skickade denna till mig!
Shit ? haha (dålig humor har jag, I know.)

L O V E ?

2009-11-09 - 15:06:25

En enda liten blick från dig så blir jag knäsvag, då borde du veta hur mycket jag är kär i dig eller hur ? Jag likom älskar dig super mega mycket. Du är den enda som får mig att bli varm i hela kroppen och röd om mina kinder. Du är den enda som kan få mina tårar att sluta rinna och istället bilda ett stort leende på mina läppar. Du är den enda som har ett tålamod med mig och den enda som ger mig all tid i hela världen. Du är den enda som stöttar mig när jag har det svårt och du är den enda som tar emot mig när jag faller. Du är mitt ljus i mörkret, mitt skydd om natten, min lycka, mitt liv, mitt allt. Du är den som betyder mer än livet. Den enda som lyssnar och förstår mig. Allt jag behöver är dig och din underbara närhet, dina kramar, dina kyssar och sen din hand i min. Jag vill vara med dig i dagar, månader och år, jag ska aldrig lämna dig ensam. Du är ju den enda för mig.

hemmafru ?

2009-11-09 - 15:02:08
Hei!
Fick sluta kvart i två idag, soft! Annas dotter Whilma hade tydligen blivit sjuk så hon var tvungen att gå hem. Sen är alla 3 syskonen + mamma sjuka, så nu väntar jag bara på att det är min tur.. Måste tvätta nån maskinkläder, sen kanske diska och laga mat. Hemmafru Sanna ? Ja någon gång måste man ju börja eller hur ? Vi hörs.


tubtopp och strumpor -H&M
jeans - BIKBOK

AAAH stess inte min grej lixx.

2009-11-09 - 09:17:59

godmorgon!
Har super bråttom försov mig som vanligt. Hörs direkt när jag kommer hem idag :)
ha en bra dag allihopa.

HERRE MIN SKAPARE, HUR LYCKAS JAG HELA TIDEN MED ALLT?

2009-11-09 - 01:45:31

Satt ju och fixade naglarna nyss, ni kanske såg att det var pärlor på varannan nagel ? Iallafall så limmade jag fast dom, fick lim på datorn och ska tabort det men nagellacks remover(?) Det är både brandfarligt och sen så stark så det är klart att färgen från datorn går bort!! Fick jag bort limmet från datorn ? Nej såklart inte.

Nu är jag så trött så jag är helt borta, vet knappt vad jag heter. Och förresten, stort grattis till Anna som fyllde år igår (söndag, det är faktiskt måndag nu)! Hoppas du hade en bra dag. :) Hörs imorgon hörrni, ska försöka komma upp så jag bloggar innan jag går till praon. Sov sött!



my nails

2009-11-09 - 01:17:25
before;

after;
(blev inte helt nöjd, men klockan är snart halv 2 på natten så de duger allt!)

..

2009-11-08 - 23:40:57

K, du är inte ens värt ett grattis, du är inte värt ett enda piss.
just my words what I feel, from me to you.

ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA!

2009-11-08 - 23:36:43
godkväll på er!
Äntligen har jag fått lugn och ro. Jag har hållt på att städat och gjort om i rummet sen klockan 4 till klockan 10. Nu är det iallafall super fint här inne och sjukt mysigt! Målade om några ramar och sen min byrå jag ska ha målat om i ett halv år ungefär. Sen flyttade jag tvn till ett annat bord och ställde upp lite mer ljus och bädda rent i sängen, dammade, damsög, rensade lådor och hela gardebroben. Snacka om att jag är helt slut.. 

Duschade för ett tag sen, har fortfarande färg på händerna sen jag målade om. Så just nu sitter jag och lyssnar på musik, läser bloggar och äter bullar som jag värmt i micron och mjölk. Sjukt gott! Efter det blir det och fixa till naglarna, de är inte direkt så färscha känner jag. Ni får se hur de blev innan jag går och lägger mig! :) Här är lite bilder från dagen iallafall. love ♥/ sanna


byrån

ramarna




one picture

2009-11-08 - 16:52:48
Blev en mobilbild igår, fråga inte vad jag gör.
Bilden togs efter ett skrattanfall, trodde jag såg en häst på trottoaren,
men det var tydligen en människa..
Såg andra konstiga saker också, hade alltid fel.. ingen kommentar.

godmiddag (?)

2009-11-08 - 16:36:39
Hej!
åååh vad jag är trött. Blev lite sent inatt, vi kollade på en halv film sen gick vi ut och gick samma väg 2 gånger. Exakt samma väg gick vi. Fråga itne varför, blöta och kalla var vi också. Hem och kollade klart på filmen sen däckade vi.

Och nu idag så har vi bara legat och kollat på alla riverside avsnitt, eller ja vi hann 4 sen skulle hon hem. På tisdag ska vi nörda klart de vi har kvar sen blir det tvkväll här. Mys. ♥

Nu har jag lite mycket att göra, städa bort allt godis skräp alla coca cola flaskor, filmer, madrasser osv ni förstår va? Ser inte så trevligt ut, sen blir det att pyssla lite med rummet. Vi hörs senare. Hoppas alla haft en bra helg för det har jag iallafall haft! love ♥/sanna

sliten ? bara första ordet..

dagens!

2009-11-07 - 21:00:53
Nu ska vi kolla på yes man och äta godis. Mys! Hörs imorgon igen, ha en bra lördagskväll :) love ♥/sanna

kofta-gina tricot
linne-h&m
jeans-bik bok
(ser ut som jag vet inte vad på mittersa bilden. men den bjuder jag på! =)

sliten

2009-11-07 - 17:47:14
hej hopp i galopp!
Äntligen hemma efter en kalas bra dag i örebro, har badat så mycket så jag är helt slut! Blev med tvingad i forsen, slog i armbågen och knäet. Åkte även ''toaletten'' på MAGE, i varje skarv i ruschkanan så slog jag i höftbenen eftersom jag är pinnsmal så rev jag upp mig på både sidorna. Najs, kommer ha blåmärken och skrubbsår över hela mig i några dagar. Men det äre värt!

Nu ska jag fixa mig lite sen möta upp Filippa och gå ner till ica. Är så himla cola och godis sugen.. Sen hem till mig och kolla på film. Vi får la se vad som händer :)! love ♥/sanna


sweet dreams.

2009-11-07 - 01:20:15
Nu ska jag krypa ner i sängen framför tvn, kolla på nån film kanske. Imorgon om jag inte uppdaterar nått så äre för jag har åkt till gustavsvik bara så ni vet. Men är hemma igen innan kvällen så upåpdatera det kommer jag allt att göra :) sovgott sötnosar! love ♥/sanna

hah, minns du Filippa ?
saknar leksand ♥

nej mamma, det är inte som du tror.

2009-11-07 - 01:11:07
Du ska inte bli mormor än, jag har bara ätit lite mat :)

krya sis!

2009-11-06 - 20:52:03
go'kväll!
Nu sitter jag med datorn i soffan nere och kollar på idol, har precis skickat iväg mamma till affären så hon kan köpa chips åt mig. Syster somnade precis här brevid mig, hon är sjuk den lilla stackaren.

Kikade in på alice blogg nyss, såg att hon skrev om mig. Go du är gumman! hih love ♥/sanna

Nya Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump.

2009-11-06 - 18:53:09
(och ja jag kan alla namn, jag går och rabblar upp dom flera gånger om dagen fråga mig inte varför.)
Nu har jag plockat fram min pippitröja och strumpor som mormor stickade åt mig förra vintern. Jag älskar de, att bara sitta hemma och mysa i. Här har ni nya pippi, i annorlundare version.

suddig ?



©sannapohlmann

fredag = fredagsmys!

2009-11-06 - 17:59:53
hej bloggen och hej fredag  och helg!
Soft fredag, gick dit i en timme lunch mellan kvart i 11 till halv 1, sen satt jag och sov mest nästan slutade runt kvart i 4 så fick jag skjuts hem + att jag fick scampoo&balsam och ett plattångsmedel. Tusen tack Anna.

Har faktiskt varit duktig och städat mitt rum och ätit nu när jag kommit hem så därför jag inte uppdaterat nått. Men nu lyssnar jag iaf på musik. jag <3 spotify alltså! Sen redigerar lite ''pippi långstrumps'' bilder, nu blev ni nyfikna va ? Slänger upp några sen :) här är dagens iaf! love ♥/ sanna

skjorta, leggins, strumpor - h&m
linne - gina tricot

tack Fridlur!

2009-11-05 - 22:39:12
Godkväll (man brukar säga så va?)

Nu har frida bytt header åt mig och satt in en text brevid. Enkelt och snyggt ? Me like it! Nu ska jag krypa ner i sängen och fixa in lite mer musik i min mp3, tråkigt att gå på morgonen till salongen sen inge musik. Har lyssnat på musiken i telefon men den dör direkt och då kan jag inte smsa och då är det INTE OKEJ!

Sen är det massa snö ute, och det ska jag pulsa i till salongen imorgon. Pust. Aja, Godnatt på er sötnosar hörs imorgon! love ♥/ sanna

bildbevis, SNÖ!

flåt, min fel för dålig uppdatering.

2009-11-05 - 20:09:44
Hej!
Gårdagen; Gick ut i nån timma, snön kom också igår. Inte okej för jag hatar snö! Hatar, hatar, hatar. Ja ni fattar, sen var jag så frösen så la mig och kolla på film så hade ingen lust att blogga.

Idag; Mamma väckte mig, somnade såklart om så hann aldrig blogga. Sprang ner till salongen, fixade mitt hår, lunch runt 11 till 12 sen nopprade Anna mina ögonbryn. Tack! vi kom fram till att jag har en liten 'fläck' i ögonbrynet där det inte växer något hår, antagligen sen jag var med om en bilolycka och jag slog i huvudet. Det ser ju lite fult ut om man tänker på det, hah.

Och nu har jag bara suttit framför datorn och skrivit lite, redigerar gamla bilder, kollat på en film och nu kollar jag på singing bee. Hörs efter det! :) love ♥/sanna

 

onsdag 4/11

2009-11-04 - 16:50:00
Heej!
Nu har jag äntligen satt mig i sängen med datorn i knäet. Sjukt soft dag, började tio som vanligt, satt där fixade mitt hår gick på lunch klockan tolv till 2. Tillbaka till salongen klippte Anna sen slutade jag. Ihhh vad kul det är att klippa, inte för att jag klippte hela håret, utan bara topparna därbak men iaf så var det kul. hiih. Och nu har jag duschat och ätit. Så ska ta och pumpa musik och läsa bloggar. Ha det bra, love ♥/ sanna.

vittlinne-h&m
leggings-h&m
skärp-lindex barnavdelning 

konstig ?

2009-11-04 - 00:25:54
Om ni undrar så håller jag och frida på att exprimentera fram en ny blogg design just därför ser bloggen ut som den gör för tillfället! :) Hörs imorgon igen! Sovgott hörrni. love ♥/sanna

man ska inte tro på allt, man blir bara sårad i slutet iallafall.

andra avenyn, mys & en väldigt sliten sanna.

2009-11-03 - 21:11:00
Kvällen i bilder!
© sanna pohlmann


bild tagen från svt.se

L O O K B O O K

2009-11-03 - 18:52:04



tisdag 3/11

2009-11-03 - 16:43:17
hellu.
Kom hem runt 4 idag, och vad fick jag göra idag ? Ehm, satt på en stol och pyssla med en frisördocka sen fick jag springa in till banken och sitta där bland alla tanter och gamla farbröder. Kände mig lite utmobbad faktiskt.. Sen på lunchrasten så kom bästavän Filippa (♥)  ner till mig och var social.  

Just nu iaf så sitter jag och skriver lite, funderar på att gå en promenad men vågar inte gå själv. Imorgon så har iaf Filippa lovat mig och följa med på en promenad, ska bli skönt och kunna prata ut om saker och sen bara umgås. :) Just ja, måste bränna ut lite bilder på en skiva också, hoppas bara jag kan, hah. love ♥/sanna

godmorgon!

2009-11-03 - 09:18:08
Vaknade för en stund sen så nu har jag sminkat mig och fixat så ska bara äta frukost sen cykla iväg till salongen. Mitt hår ser ut som ett fågelbo också, aber krulligt med andra ord. Orkar inte platta det, och det regnar ute så det kommer ju bli jätte fint när jag ska cykla också. Intressant information jag vet. Frukost vare ja. Hörs när jag kommit hem. love ♥/ sanna

tröja - JC
jeans - Bikbok (sytt om dom)
Mössa - gina tricot
halsduk - ullared (I think)

g o d n a t t ♥

2009-11-02 - 22:01:35


jag hjärtar choklad

2009-11-02 - 21:57:37
Nu är jag barnvakt och väntar på att mamma ska komma hem ifrån affären, choklad är ju alltid gott! Har även lekt lite med kameran, fotomodell får man leka själv också. Ska redigera lite nu så slänger nog upp dom sen. :)

Och påtal om ingenting, vilket jävla väder det är ute. Blåser som bara den, regnar gör det nu också sen är det så himla kallt! Usch, jag är inget för höst och vinter vädret, vår och sommar är ju däremot en favorit. Speciellt sommaren! love ♥/sanna

right now.

2009-11-02 - 19:34:21
redigerar bilder. Här är två!


måndag 2/11

2009-11-02 - 15:58:22
Hellu!
Nu har jag precis klivit innanför dörren, har ju haft prao idag och såklart vaknade jag lite för sent för att hinna med och blogga imorse. Praon var hur soft som helst, damma tre hyllor och sen fixa mitt eget hår och sen en och en halv timmes lunch. Perfekt!

Nu blir det mat, sen städning och dusch! love ♥/ sanna

sammanfattning ?

2009-11-02 - 00:18:08

hellu.
Har varit med Filippa och pontus HELA lov veckan, sov inte hemma på 5-6 dagar tror jag. pust. kul har vi haft och vad har vi gjort då ? Ehm, filippa och jag drog till örebro en dag och shoppade loss, massa filmkvällar har det varit, sen har vi varit på ett lan och sen bara chillat ungefär. Perfekt för min del iaf.

Och imorgon börjar skolan tänkte jag skriva, men kom på att jag har faktiskt prao i två veckor och jag ska jobba hos grannen Anna som äger en frisörsalong. Så kommer jobba mellan 10 och halv 4 varje dag. Så kan uppdatera innan jag cyklar ner och sen när jag kommer hem och några gånger under kvällen (på morgonen om jag kommer upp i tid nämligen). Ska nämligen försöka få upp blogginspirationen igen, har tappat bort den totalt. Inte okej.

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och kolla på brottskod försvunnen sen vänta på en film börjar på 3:an. Den sluta runt halv 4 inatt tror jag, nattuggla med andra ord. Sov gott hörrni. love ♥/sanna

klippte mig hos Anna i fredags också, vad tycks ? :)

RSS 2.0