FRIDLUR

2009-10-29 - 23:09:10
Heeeii
Nu sitter jag på lanet med fullt av tokar :) frida ville att jag skulle uppdatera så varsegod. Ehm.. Uppdaterar bättre till veckan :) love ♥/ sanna

P O L L Y

2009-10-28 - 15:30:31
Johan vet hur man får mig på bättre humör.
Skickar sjuka filmer, hah. Tack ♥

Tisdag & jag är på toppenhumör!

2009-10-27 - 17:18:44
Hej på er!
jag vet inte riktigt vart jag ska börja, jag är bara så glad. Tack vare mina vänner som ställer upp dag som natt och alltid finns där oavsett vad. Ni vet vilka ni är och jag älskar er mest av allt. Ni är underbara och bara för bäst.

Har precis fixat färdig mig och ska snart gå och möta upp Filippa. Vi ska sova hos pontus inatt eller så sover vi här hos mig och imorgon bitti så drar vi 3 till gustavsvik i örebro! Så ingen bloggning imorgon bara så ni vet, kanske på kvällen när vi kommit hem. Hoppas iallafall ni alla har en bra tisdagskväll så hörs vi på imorgonkväll eller på torsdag igen. love ♥/sanna

jeans-ginatricot
vit tröja-fått av josefin
favorit linne-ullared

måndagskväll.

2009-10-26 - 19:09:58
kofta - fick av filippa.
body - ellos
jeans - bikbok

& ja jag ser ut som en uppstoppad korv på ena kortet. enjoy ungefär.

Ett stycke söndagskväll och ett stycke måndag.

2009-10-26 - 17:30:57

Hej på er.
Pontus har ju fått traktorkort nu och hans traktor är färdig så jag filippa och han vad ute och åkte en sväng igår. Sen drog vi hem till han och sov där. Kolla på the proposal. NI MÅSTE SE DEN SÅ ÄR DET BARA. Jag älskar filmen iaf. Super mys hade vi iaf. Drog hem ganska tidigt imorse så har städat hela rummet och grejat.

Just nu är min snutt Fililppa i stallet och kommer hem runt 7 så ska ta och fixa mig och så blogga innan jag går till henne runt 8. Vi ska väl ut en stund först och sen hem till mig och sen sover hon är. Aber länge sen vare så ska bli sjukt kul och mysigt! Fick även en tröja och ett halsband av henne igår som ni kan få se sen. Super fina båda två!

Samtidigt som jag pumpar musik så ska jag läsa bloggar, sen sminka mig och välja kläder står på listan också. ♥/sanna


Vi föll ner i ett stort svart hål, allt blev kaos, båda mådde skit.
Tur som var så talade vi ut och hitta tillbaka till vänskapen.
Nu är allt bättre än någonsin mellan oss.
Aldrig utan varann var det va ?
Jag älskar dig min muppunge!

precis som alla andra dagar.

2009-10-25 - 12:54:52

Hej och förlåt för den dåliga uppdatering.
Börjar bli trött på att skriva det och jag tror ni börjar bli trötta på att läsa det. Nog tjatat om det.

Fredag: Skola, hem och sen ut en sväng på kvällen. K A L L T med andra ord.
Lördag: Grythyttan hela dagen sen hem och ut på kvällen igen.
Nu: Fiiix sen så blir det bandy med några stycken. Toppen!

Sen imorgon så blir det säkert åka in till Filipstad och göra en hemlighet. Nu blir ni allt nyfikna allt ? :) hihi Ni får veta sen om det nu blir av. Men måste fixa lite nu så hörs senare eller imorgon! Hoppas ni haft en bra helg. ♥/ sanna

Känner mig lite populär! :)

2009-10-22 - 23:53:44
stoffe fick mig två dagar på rad på ''your next love'' 

Marcus får mig 3 gånger på rad.

pierre får mig två gånger.

Linus som försökte 95817581358015608 gånger för att det ska bli
jag fick mig bara en gång.
s ö t t ♥



Denna dag borde bara kastas i soporna.

2009-10-22 - 16:19:49

Sätt på ett fake smile och låt det sakta krossa dig inombords inget jag rekomenderar.

Jag har ett stort tomrum inom mig. Det känns som att jag har allt men ändå så vaknar jag upp varje dag och känner att någonting fattas. Jag vet vad och jag saknar det mer för varje dag som går. Så att ha ett fake smile och låta det sakta krossa en själv inombords är något jag inte rekomenderar. Jag har gjort det nu i nått år och jag har märkt att saker och ting blir bara tusen gånger värre. Det är något jag ska sluta med har jag tänkt flera gånger, idag ska jag verkligen det. Det kanske är lite sent att komma på det nu ? Vem vet, jag ska iallafall försöka. 

Jag ska ta tag i livet, alla saker som ramlat ner ska upp på hyllan igen eller kastas i soporna. Hur tungt det än kommer bli så måste jag göra det för att kunna gå vidare, för att kunna börja om på något nytt, ett bra liv. Jag att jag har folk som finns där varje dag och kommer hjälpa till med det dom kan.  
Jag älskar er och ni vet vilka ni är.


'halvt cp text men stå ut. var bara tvungen att skriva hur jag känner.'

© sanna pohlmann

 

tjollahopp i galopp!

2009-10-22 - 15:46:35
Nu har jag precis duschat och ska gå ner och äta mat, det kan ju behövas ibland. Sen blir det plugga fysik prov som bara den. Måste verkligen klaga G annars vet jag inte vad jag gör. KÄMPA var det man skulle göra ja.

Sen som ni kanske märkt så uppdaterar jag inte lika ofta längre, har haft mina tankar att tabort hela bloggen men alla säger '' nej gör inte det efter allt du har kämpat för den. Man kan ju alltid gå tillbaka och kolla i arkivet osv '' Så jag lyssnar på mina vänner och tar inte bort den. Men kommer inte uppdatera flera gånger per dag, men iaf 1 gång det lovar jag!

Mamma ropar att det är mat så bäst att kila. Vi hörs. H J Ä R T A till alla söta läsare!

skype med muppar :)

2009-10-20 - 22:55:29
Hej bloggen!
Har inte haft något att skriva idag, har iaf varit hemma idag igen. Låg med migrän hela jävla natten. Men imorgon måste jag till skolan, måste prata med några lärare och några kompisar. Sen har vi matteprov och eftersom jag har varit hemma hela veckan så har jag inga böcker och inga papper så hej IG! Eftersom jag redan har svårt med matte och vet inte alls vad vi jobbar med just nu så kommer det verkligen inte gå bra. Onödig information som vanligt, men iallafall.

JUST NU pratar jag i skype med massa tokar, haha. Hörs imorgon igen,
p u s s & g o d n a t t ♥

hahha minnen Filippa, minnen! ♥

.

2009-10-20 - 00:30:19
G O D N A T T ! ♥

Foki - så himla söt i den här videobloggen :) haha

2009-10-19 - 22:32:22

L O O K B O O K . N U

2009-10-19 - 17:46:33




Favorit låten just nu!

2009-10-19 - 16:02:42

Sjuk

2009-10-19 - 12:05:02
Godmorgon.
Vaknade precis, har sovit hur länge som helst men ändå är jag trött. & ja jag är hemma från skolan har fortfarande ont i huvudet.. Måste ta något och äta sen krypa ner framför tvn. Ha en bra dag allihopa. ♥

G o d n a t t

2009-10-18 - 22:45:30
Nu ska jag starta en film sen sova! Hörs imorgon efter skolan. S o v g o t t ♥

Ensam mamma söker GOES ensam ungdom söker ?

2009-10-18 - 20:20:45
Nu har jag precis krypit ner framför tvn och kollar på ensam mamma söker. För typ en vecka sen så satt jag ju såklart också och kolla på det, men kom på att jag kanske ska ta och starta ensam ungdom söker ? Det kanske skulle bli populärt vem vet. haha, ironi ungefär. :) Här kommer några flumbilder iaf!


Leona Lewis VS Kelly Clarkson

2009-10-18 - 16:32:54
Vem sjunger låten 'a moment like this' bäst?
Själv tycker jag Kelly helt klart! ♥

Leona Lewis

Kelly Clarkson

sjuk igen ?

2009-10-18 - 13:46:38
hejpåer!
Nu är jag äntligen vaken och mina pluttar har åkt hem. (filippa&pontus.) Igår så var kvällen super, vi var med sofia och olivia (♥) Först ut på torget en stund, kanske mindre kul för jävlar vad kallt det var. Sen över till sofia och kolla på film. Fifan den var ju inte lite läskig eller så. Inte alls. Men alla satt ihop trängda i soffan under ett täckte, super mys ju! Filippa pontus och jag gick över till mig sen och däckade nästan direkt. (sofia och jag bor grannar för er som inte fattat det än)

Nu tänkte jag iaf hoppa in i en dusch tror jag sen knarka alvedon för jag tror jag är sjuk, igen. Hoppas ni har haft en bra helg för det har iaf jag! ♥

mina älsklingar.

2009-10-17 - 17:07:02
Nu har jag kommit hem för ett tag sen, vi åkte ju till grythyttan och jag lovar er att det var bra tråkigt. Jag stod typ och sov hela tiden är helt slut sen igår. Men snart så kommer iaf mina babe's hit och myser med mig! Sen ska mamma ha fest så får väl se hur mycket vi hör av filmerna. Haha. Måste iaf sminka och fixa nu så vi hörs imorgon igen! Vet att det är dålig uppdatering men har inte direkt någon inspiration så vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ha en bra lördagskväll allihopa! ♥

godmorgon (?)

2009-10-17 - 12:24:57
Hej!
Nu har jag äntligen vaknat.. Blev lite sent igår skulle jag tro, halv 3, 3 kom jag hem. Däckade direkt. Men nu ska jag iaf iväg och handla sen till måltidens hus u grythyttan tydligen. Övertala mamma om en kebabrulle ska jag försöka göra också! Hörs sen :) ♥


kvällens klädsel!

2009-10-16 - 19:38:38
Nu ska jag springa över till Sofia och kolla på idol, fredagsmyyys!
Hörs senare. Hoppas ni får en bra fredagskväll! ♥

skjorta H&M
Linne och Jeans BIKBOK (sydde om jeansen så de blev tajtare på slöjden)

sömntuta, jag ? va ? nej menar du det ?

2009-10-16 - 15:48:35
Tjenare på er!
Kom  precis hem från skolan. Helt okej dag, fixade ett par jeans på slöjden som ni ska få se sen och vet ni vad jag gjorde ? Var så himla trött så somnade när vi kollade på film på fyskien. I en timme sov jag och jag hade sån huvudvärk när jag vaknade och såklart skulle vi ha idrott efter. Första idrotts lektionen typ. Mina knän mår verkligen toppen nu eller inte..

Nu blir det läsa bloggar, försöka lösa en sak som hänt och sen så duscha och springa över till grannen. Vi ska kolla på idol I think! ♥

(y'

godnatt!

2009-10-15 - 23:15:11
Hörs imorgon! N a t t i ! ♥

Överraskningen till Filippa. ♥

2009-10-15 - 23:05:41
  Filippa Eriksson - 6 år nu.
I hela 6 år har vi stått ut med varandra. Förut så sa vi att du och jag kommer föralltid vara bästa vänner och jag vet att det här kommer hålla för efter allt vi har gått igenom så hittar vi alltid tillbaka till varann.Vi har tagit oss igenom väldigt många och svåra bråk då vi har förlorat varann, men vi hittar tillbaka för båda vet att utan varann finns ingen av oss kvar. Ibland så kan jag ligga och tänka på hur det ska vara om jag förlorar dig, magen börjar göra ont och sen kommer tårarna, jag lovar att jag gråter verkligen floder då. För att du är luften i mina lungor och utan dig skulle jag sluta andas. Alla våra minnen, killar, leksand, gotland, västkusten, tjejkvällarna och alla våra bilder vi har. Det är minnen jag aldrig kommer glömma. Det går inte en dag utan att jag tänker tillbaka på något som vi har gjort tillsammans. Alla säger att vi är så himla lika, i både utseendet och personligheten. Vi kanske är tvillingar på något sett iaf ? För mig kommer du alltid vara min tvillingsyster iallafall oavsett vad. Jag kommer alltid finnas vid din sida så länge du vill, för mig är du hela världen, du är hela mitt liv. Det kommer aldrig att gå att beskriva med ord hur mycket du betyder för mig och det finns ingen som kan ta den platsen du har i mitt hjärta.
Glöm aldrig att jag älskar dig oavsett vad som kommer hända i framtiden, föralltid tvillingsyster.

vi alla förändras.

2009-10-15 - 22:56:38
     ♥  S a n n a  P o h l m a n n 1994.05.21 







ojoj.

2009-10-15 - 19:08:52
Hejsvejs!
Somnade visst igår och sen idag så har jag haft utvecklingssamtal sen var moster här och fika därav ingen uppdatering men nu så! Utvecklingsamtalet gick väl bra, matte är jag typ betygsvarnad i, sen så var våran ena klassföreståndare orolig och var tvugnen att fråga om jag äter som jag ska.

Såhär ligger det till om min vikt. Jag slutade äta pågrund av min pappa, var jätte orolig att jag skulle få anorexia för att jag rasade ner i vikt. På 2 dagar gick jag ner 2,5 kg. Jag mådde illa efter jag ätit, kändes som jag skulle spy och så vidare (men nej jag spydde aldrig.) Sen så började jag små äta och gick sakta uppåt i vikt igen och nu har jag gått upp allt igen, ska till skolsyster imorgon och väga mig. Så det är en av sakerna att jag inte har orkat med bloggen, sen är det en annan historia om pappa som jag inte tänker ta här. Men nu vet ni iaf.

Och nu ska jag inte tråka ut er om min vikt men känns ändå skönt att ha skrivit av sig lite, men nu ska jag sätta mig och läsa igenom bloggar, kolla på riverside och lyssna på musik! ♥

fick dehär solglasögonen av mamma idag, tack mammsi! ♥


Mys i höstmörkret.

2009-10-14 - 20:03:15

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Bonde söker fru och sen Grey's anatomy! Plugga lite so lär jag också. Suck.. ♥

Stort grattis!

2009-10-14 - 15:59:35
till lillasyster som blir 4 idag! jag älskar dig. ♥

En dagens!

2009-10-14 - 15:50:31
hellu.
Kom nyss hem, har tryckt i mig tårta fast jag hatar det. Ska bädda sängen sen lägga mig och läsa veckorevyn som jag fick i måndag. :) ♥

tröja - h&m linne sjal - fått av mamma.
resten borde ni veta vid dehär laget. ( säger man så ?)

Humor inlägg.

2009-10-13 - 23:05:04
Idag så hade vi so lektion och så var jag jätte trött och det kändes som jag skulle somna vilken minut som helst. Sen typ gick det några sekunder så vaknar jag av att jag slår först i örat och sen huvudet i en stol. Strax efter det smäller jag i knäna i bordet så ena är svullet nu. Alltså så somnade jag på bara några sekunder efter att jag tänkte ''somnar snart''. Så tippade omkull på Filippa och hon bara garva. Nu har jag ett ömmt öra och svullet knä. Så jag kan ju tipsa om att aldrig somna sittandes..

men ska faktiskt kika på tv sen sova så vi hörs imorgon, då fyller ju syster Tindra också. S o v g o t t ♥

sen tycker jag denna video är smått rolig.

just nu.

2009-10-13 - 22:27:18
..har jag pyjamasparty med mig själv och ett häfte till svenska provet vi har imorgon. Tycker det är super mysigt verkligen. Sen har jag världens energi så skulle kunna springa typ 098095720 kilometer. Sen är jag också så himla glad men jag vet inte varför. Jag har tillochmed gjort värsta söta saken till Filippa som ni kan få se här i bloggen imorgon efter hon fått den. ♥

pyjamasen kommer från lindex om jag int minns fel.
& linner från Ellos.


senare än väntat.

2009-10-13 - 21:33:32
Hej svejs!
Hann inte uppdatera efter skolan för att har pluggat och vart över till grannen och fixat en sak. Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och kolla på andra avenyn sen blir det mera plugg. / ♥

18 svenska papper & hade redan slängt 5 då..

sen tröttnade jag och rev sönder de 18 också..

helt otroligt, men jag lever!

2009-10-12 - 22:47:26

Hej, hoppas ni alla mår bra!
Själv mår jag toppen faktiskt. Tänkte bara säga att imorgon är jag tillbaka här i bloggen! :) hoppas det blir bra. hiih. ♥ / sanna

yeye.

2009-10-07 - 21:12:47
Hej och förlåt för jag inte har uppdaterat något.
Men jag orkar allvarligt inte. Jag har super mycket i skolan + att det finns andra saker som tar upp min vardag. (tankar och sånt skit.) så har inte orkat brytt mig om bloggen. Iaf så har inget roligt hänt de senaste dagarna. Och skolan går bra segt, ligger efter med läxor och när jag pluggar till prov går det in i ena örat och ut i andra. Typ IG varning också i matte. Hej IV ?! Men nu Maria är du nöjd ? Jag uppdaterade iaf precis som du ville :) bara för hon gav mig bloggmaterialet! Kommer tillbaka och uppdaterar om några dagar när allt har lugnat ner sig. ha det bra.

puuusssss

2009-10-05 - 01:00:11

G O D N A T T

varit liiite för mycket idag kanske.

2009-10-04 - 21:13:31
ja, städning, pratat med kompisar och tvättat och allt sånt där. Men nu har jag iaf kollat klart på ensam mamma söker och funderar på att färga håret för det gjorde aldrig pontus på mig. Eller plugga kanske. Fast plugga kan man alltid göra senare.. Färgning blir det om mamma orkar! Hör snart igen!

justnu

i'am sorry

2009-10-04 - 16:47:47
för den super dåliga uppdatering. Men orken till allt har försvunnit. Men har iaf panik städat HELA nedervåning efter helgen innan mamma kom innan för dörren. Blev ju ganska bra faktiskt. Bara mitt rum kvar att städa och sen plugga. Fick också en parfym av mamma idag, tack! ♥ vi hörs senare! puss

pust

2009-10-04 - 01:52:51
Efter en guldvärd dag/kväll/natt så ska jag sova. De andra tokarna somnade redan för två timmar sen! sweet. Natti ♥

picures från igår.

2009-10-03 - 15:17:11

Vi är inte som alla andra, vi är lite bättre och mycket speciella.
Jag älskar er.







c o l d

2009-10-03 - 13:32:07

Hejsvejs.
Vi somnade iaf igår och vaknade runt 12 idag. Så nu sitter jag hemma och det är SVINKALLT i huset. Akvariumpumpen har slutat fungera, katterna har världens energi och jag är hungrig. Men snart kommer Filippa iaf, tacos då kanske ? ihhih. Sandra kommer också och ska fixa de där med sköldpaddan. Aja har inte kul att komma med så hörs sen. ♥

Mamma : A men så kommer Sandra sen och hjälper dig.
Jag: Jaja, men ska äta godis nu så kan inte prata. hejdå *klick*
 
Är man godisberoende så är man...

FYFAN säger jag bara. Så jävla elakt.

2009-10-03 - 02:45:23
Efter en toppen kväll så kommer Pontus upp till hällefors och vi drar ut. Sen går Pontus och Filippa hem till Filippa och sover där. Så springer jag och Sofia hem till mig. Båda sitter med laptopen i knäna och kollar på skräckfilm, hela huset är svart. Sen så sitter jag i soffan som är mot fönstret och ser nått stort svart som står tryckt mot fönstret och det smäller lite. Så säger till Sofia '' KOLLA UT'' men hon hinner inte för personen springer bort. Så jag kastar datorn och springer ut i hallen med Sofia bakom mig. Och telefonerna ligger på bordet inne vid datorerna. Så vi kryper gråtandes in och hämtar dom, samtidigt som vi ser att lampan ute tänds. Ingen svarar i telefon och tillslut kommer Sofias pappa över (vi är grannar) och frågar vafan som hänt! Då rycker det till i dörren jätte mycket, (vi står och pratar med sofias pappa vid altandörren på andra sidan huset.) och jag skriker till. Sofias pappa går och kollar ingen där. Katten springer ut så vi jagar katter medans jag försöker ringa folk. Sofia drar hem med sin dator och jag försöker packa ihop min. Katten kommer hem igen och precis när vi ska gå över till Sofia så kommer hennes syskon Daniel och Malin över. Då vare ju dom som hade skrämt oss för de visste att vi var hemma själva och kollade på skräckfilm. De skrattade och vi grät. Så jävla elakt!

Men vi ska iaf sova nu HOS SOFIA! Aldrig att jag är hemma själv nu... Nejnejnej! VI hörs imorgon. Godnatt på er!

hej hopp allas snopp.

2009-10-02 - 21:43:27
Vi brudar ska dra ut en sväng. Vi har haft aber kul än så länge och mer ska de bli. Och detta kommer vi göra oftare, jag lovar! Vi har lurat upp pontus också, så jag sover själv inatt. men jag klarar mig :) pusss / sanna sofia och filippa

aannaaeriksson.blogg.se

2009-10-02 - 18:48:03
Jag blev en av månadens blogg hos sötaanna, kika in där! :) ♥
http://aannaaeriksson.blogg.se/ 

inte städat, diskat, tvättat handlat eller något än..

2009-10-02 - 18:34:09

Videobloggade nyss om att jag inte hade hunnit göra nått än, men nej. Snabbspolning blir det bara när man laddar upp det på youtube, men videon fungerar i datorn. Vad gör jag för fel egentligen ? Hjälp - jatack. Hoppas verkligen Filippa kommer snart för jag vill handla äta och bara sätta mig i soffan och ha en massa tjejsnack! Fifan så najs :) för övrigt - jag är så himlans glad. Vet ej varför, jag bara är det. hih, bjuder på massa egobilder ist för videobloggen, höres! ♥



HELG HELG HELG äntligen :)

2009-10-02 - 16:46:19
ååååååååh äntligen helg! & dessutom är jag hemma själv hela helgen, så ikväll kommer brudarna hit, tacos, film och idol mys! toppen :) måste ladda kameran också. Imorgon så kommer även pontus hit, han ska färga mitt hår, mörkare tror jag. Nu jävlar gör du det noga. haha. Blir säkert bra skuulle jag tro. Men städa, ladda kameran, byta om och hämta en film står överst på '' att göra inför ikväll'' listan. Så bäst jag sätter igång. Nej nu ropar mamma att jag ska hänga tvätt också.. Suck, höres sen! ♥

jag älskar mina syskon!


slödag.

2009-10-01 - 23:08:11
Jag har inte orkat plugga än och klockan är 11, jag har inte orkat blogga om Kelly som jag lovade, det enda jag orkar nu är att sova. så vi hörs imorgon sötnosar. natti♥

ni måste bara se, helt sjukt!

febb.blogg.se

2009-10-01 - 23:06:56
Jag är med i en tävling hos febb.blogg.se där man kan vinna ett halsband!
Var med och tävla ni också, annars följ bloggen för den är faktiskt hur söt som helt :) ♥

 

dasenagel ?

2009-10-01 - 17:19:41

sanna: jag ska bara kolla om jag hittar mina lösnaglar.
syster saga: vad är en dasenagel ?
alla runt omkring: HAHHAHAHAHHA!

nagelfix såklart!

2009-10-01 - 17:01:44
Nu ska jag äta för jag kom hem från skolan nyss och sen kommer annette och ska fixa mina lösnaglar. Kommer bli skit snyggt tror jag faktiskt :) sen blire de plugg hörs sen! ♥

såhär kan de också se ut när man pluggar.

aaah

2009-10-01 - 10:39:34
jag fick en laddare så nu är jag glad igen och duktiga jag är färdig med uppsatsen. Nu återstår det att göra fädigt stencilerna och läsa alla sidor. tjing

biologi - jag hatar't

2009-10-01 - 10:18:28
Min dator dör när som helst, inga laddare finns det heller. Alla är sura, mitt arbete kommer inte bli klart. Ja, livet går ju som en dans på rosor. Kanske ska ta och skriva ut det jag har skrivit iaf, så får jag väl försöka klara provet med halva uppsatsen. Blir säkert bra tillslut. Plus att vi ha vikarie, han sitter och smsar!? Jag behöver hjälp han fattar ingenting, provet är imorgon. Jaja, sluta klaga ska jag göra nu. Hörs hemma igen. ♥

godmorgon!

2009-10-01 - 08:00:57
Vaknade halv 8 av panik att jag inte kommit upp tidigare.. som vanligt med andra ord. Nu ska jag bara packa ner några böcker i väskan sen drar jag till skolan och sen så hörs vi när jag kommer hem! ha en bra dag / sanna

såhär ser jag ut idag.
tröja-H&M byxor - bikbok

Godnatt på er alla.

2009-10-01 - 00:21:02
Nu äre så att jag verkligen älskar kelly clarkson och har gjort i 7 år ? Halva mitt liv med ungefär med andra ord. Hon är så sjukt bra. Älskar hennes texter, de har en stor betydelse. Kommer nog ett inlägg om henne imorgon och en del låtar kommer upp också. Nu ska jag iaf krypa ner framför tvn och kolla på 2 ½ men innan jag sover. Vi hörs imorgon. :) sovgott alla babes ♥

Jag hittar alltid meningar i låtar som får en stor betydelse för mig.
En av de meningarna som har en stor betydelse i denna låt är.
'I learned to play on the safe side So I don't get hurt. ' 
RSS 2.0