kyss passionerat, spela hårt, förlåt fort, ta chanser, ge allt och ångra inget.

''Livet är för kort för att vakna upp varje dag med ånger. Så älska dom som behandlar dig rätt, glöm dom som inte gör det. Tro på att allt händer för en annledning. Om du får en chans, ta den. Om det förändrar ditt liv, så låt det. Ingen sa att det skulle bli enkelt, de bara lovade att det skulle vara värt det.

Det kommer en poäng i ditt liv som gör att du förstår vilka som betyder, vilka som inte gör det och vilka som aldrig gjorde det. Så glöm dom från ditt förflutna för det finns en annledning till varför dom inte är med dig i framtiden. Under tiden som vi växer upp, lär vi oss att även den som aldrig skulle kunna trycka ner dig antagligen gör det. Du kommer få ditt hjärta krossat nog mer än en gång och det är jobbigare varje gång. Du kommer krossa hjärtan också, så kom ihåg hur du kände när ditt blev krossat.

Du bråkar med din bästa kompis. Du anklagar en ny förälskelse för saker som den gamla gjorde. Du gråter för att tiden passerar fort förbi, och du kommer slutligen förlora någon du älskar. Ta många kort, skratta mycket och älska som om du aldrig hade blivit sårad. För varje timma du spenderar är en minut av lycka du aldrig får tillbaka. Skratta medans du kan, be om förlåtelse när du ska och bry dig inte om det du inte kan ändra. kyss passionerat, spela hårt, förlåt fort, ta chanser, ge allt och ångra inget.

Livet är för kort för att va något annat än lycklig."

(taget från Emma Norén)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0