sista september

2011-09-30 - 08:49:20
och här sitter jag i bara byxor och bh för det är så varmt, stressat igenom denna morgon. Vaknade av att mamma ringde mig imorse, hade ju bara försovit mig ungefär en timme. Gick inte upp direkt utan ligger kvar en kvart och halvsover innan jag inser att klockan verkligen var för mycket. Stressar på med kläder smink, slänger i mig frukosten och ska ta ner jackan innan jag springer till skolan. Men då är det klart att en väska ramlar ner och slår till mig rakt över läppen, svullnar upp, fint, drar på mig jackan springer till skolan iallafall i hopp om att komma i tid. Och de gör jag men då sitter Linnea E där och undrar vad jag gör i skolan för jag hade ju inte matten nu på morgnen utan sovmorgon. KUL, detta är verkligen min morgon  tänkte jag och gick hem igen. Så nu ska jag ta vara på denna tid och packa klart och städa, skriva lite osv. Hoppas iallafall eran morgon var bättre än min, vi hörs ikväll ♥

29 - september - 2011

2011-09-29 - 15:00:30

29 september

2011-09-29 - 12:56:51
har lagt upp en citat på twosatellites.blogg.se om någon är intresserad. Och här sitter jag, alldeles nyss klivit upp nästan fast jag vaknade för flera timmar sen men har legat i sängen och tittar på scrubs. Det är något jag fastnat för. Ska ta och göra mig iordning och packa lite inför i helgen. Hörs senare ♥

ungefär ett år sen nu.

2011-09-28 - 21:41:43
så himla många fina minnen som alltid kommer finnas kvar. även en hel den saknad. man går förbi den där trappen eller när man köper de där mc donalds kaffet som jag verkligen hatade men som denna tjej fick mig att dricka. att vi klickade så snabbt trodde jag aldrig att man kunde göra. pratade om allt man kunde komma på, på bara några dagar. minns de så väl när din telefon ramlade ner i vattnet eller som när vi smög ut på studsmattan på kvällarna och satt alldeles stilla för att de inte skulle låta om oss. minns även hur tårarna bara sprutade på oss båda när jag skrev ut mig ifrån skolan, det var en extremt jobbig dag. hoppas du läser dehär nu för jag ville bara tala om att jag saknar dig sajsi.

lite nytt.

2011-09-28 - 18:04:45
så himla mysig tröja, nya favoriten. från H&M.
knästrumpor nu till hösten. från lindex.
ny älskvärd väska. från röda korset.

sen har jag även köpt örhängen, en tygväska och en tröja från cheap monday. & en jättefin doppresent till min favorit tjej ♥

bara för eran skull

2011-09-28 - 17:58:23
eftersom jag inte har något roligt att dela med mig då jag ligger i sängen andra dagen som sjukling och ber till gud att dom ringer så jag kan få åka in och ta bort mina äckliga halsmandlar som förstör min skolgång och allt annat så bjuder jag er på en liten lista.

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Hellre några minter tidigare än sent så ja.

HAR DU BRA KONDITION:
Aboslut inte!

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
förrgår.

HUR KÄNNER DU DIG NU:
Jag mår bra, även om jag har feber och världens envistaste förkylning så.

KAN DU LAGA MAT:
Alltså både ja och nej. Beror ju på vad de är hoho..

VAD PLUGGAR DU:
Stylist!

BLIR DU BRA PÅ KORT:
Ibland, ibland inte. kan ju säga att ungefär 70 av alla bilder jag tar och kompisar tar osv är extremt fula då jag inte kan vara seriös så hehh..

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Igår kväll. Feber och sen var de någon som fria till sin tjej på tv:n och då bröt jag ihop. - känslig tjej.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nej, jag är sån som person så det är bara att stå för det.

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Nej eller nja, jag åt godis och somnade till scrubs ganska tidigt så ja jo den var väl ganska bra kanske.

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
cola, kaffe, te. Beror väl på ifall man vaknar upp med världens bakfylla eller nått.

ÄR DU NYTTIG:
nyttig, vad är de?

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:
Ja de har jag.

ÄR DU BLYG:
Bland vänner och så vidare är jag inte direkt blyg av mig alls. Men när de kommer till den där kärleken så är jag extremt blyg.

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
tror att jag vaknade någon gång efter 11.

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
Ingen aning alls vad de heter men jag spelade iallafall i helgen hos Emely.

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
Nintendo 64 med super mario såklart.

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
Beror ju på vad de är man dricker men så mycket är de inte.

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
HA-HA ja........

JAG SOVER:
5-10 timmar någonting, varierar så mycket. Nattmänniska är jag iallafall!

VAD SA DU SENAST?
"Jag älskar dig, puss" - till Veronica i telefon.

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
Nope fanns inga pengar till de... Fast om man inte räknar med alla gånger jag hört Veronica sjungit i sommar?

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Någon som var här och pysslade om mig..

HAR DU SNYGGA SKOR:
Ohja klart jag har. Kanske inte mina vita slitna skor jag använder dagligen (haha!) men ja jag har fullt av snygga skor.

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Det minns jag inte faktiskt, men jag pratade iallafall i telefon med min mamma.

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
ja eller nej MIN EGEN säng står ju i hällefors.

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
nej tyvärr inte!

HAR DU KÖRKORT:
Nej men jag hoppas att jag har om ungefär ett halvår, kanske dax att sätta igång med det snart!

ÄR DU ENSAM NU:
Ja det är jag.

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
HELGEN, såklart. Träffa mina underbara vänner igen och tha family ♥

/

2011-09-27 - 10:39:04
du vet när du ser på mig att något är fel ? då du bara sätter dig brevid mig, tar mig i handen och säger att allt kommer bli bra. inga frågor, ingenting. allt kommer bara bli bra. jag behöver den handen i min hand nu.

26 september

2011-09-26 - 22:22:30
Vaknade imorse runt 7, tog tid innan jag verkligen orkade slänga benen över sängkanten och gå upp. Sängen var så varm och jag var fortfarande en stor smula trött. Tog mig upp gjorde jag iallafall, sminkade mig, platta håret och drog på mig kläder sen stack jag till skolan, kom precis i tid för första lektionen. Då hade vi anna-lena och hon var på riktigt bra humör idag så hela dagen har vi i stortsett inte gjort någonting sen fick vi två timmar att göra oss iordning på inför skolfotot. Klassfotot blev riktigt bra faktsiskt och det enskilda ska vi inte tala om.

När fotograferingen var klar stack jag hem och bytte om, åt en macka och sedan hämtade pappa, Marie och Gabriel upp mig och vi rullade vidare till Ikea. Där ifrån fick jag med mig ljusstakar och ljus. Rullade sedan vidare till Marieberg, skulle köpa skor men fanns inte i min storlek tyvärr. Gcik runt där en sväng innan Mattias skjutsa mig till pappa och sedan åkte pappa och jag till Willy's handlade lite och sedan skjutsade han hem mig. Duschat, ätit och nu sitter jag här i pyjamas och ska kolla på film hade jag planerat. ( tusen tack pappa, marie, gabriel och mattias för en toppen eftermiddag!)Sovgott mina fina läsare♥

du förstår inte hur ledsen du får mig.

2011-09-26 - 20:52:02
26092011
Jag är så himla trött på att få skit när jag ingenting gjort fel. Jag fråga för jag har RÄTT till det där, men icke. Du kanske inte förstår att tonåringar kanske kostar en del. Jag pluggar och kämpar varje dag men till vilken nytta när du inte ens kan vara stolt över mig eller stötta mig. Så fort man öppnar sig, behöver hjälp eller något liknade är allt jag får en arg röst som skriker på mig. Och kom ihåg - du som aldrig stötta mig i de svåra jag haft, du som alltid ville tvärt emot mig och förstod mig inte fick tillslut som du ville, (och jag är glad över de men ändå) så kom inte och var "svartsjuk" eller något. Så sjukt trött på att gråta mig tills sömns pågrund av dig. Lägg bara ner, du som förlorar på det.

25 september

2011-09-25 - 22:36:40
Imorse när jag steg upp ur sängen och efter jag hade klätt på mig, sminkat mig och allt sånt där skulle jag äta frukost innan jag tog cykeln till jobbet. Oboy och mackor skulle jag äta, var nog väldigt trött när jag skulle göra iordning de. Oboypulvret hamnade på något konstigt sätt på mackan istället för i glaset med mjölk. Skratta lite för mig själv men åt upp mackan ändå och de var ju inte direkt gott men det funka ju. Tramade ner till pekås, laddade mitt busskort, tog ut pengar och sedan åkte jag ner till jobbet och jobbade mellan 11-4. Mamma och jonas hämtade upp mig efter och vi beställde pizza och åt. Runt 5 kom mina småsyskon inramlandes genom ytterdörren, gud vad jag saknat dom insåg jag då. Packade väskan och plockade iordning lite på rummet sedan sprang jag ner till bästavän (älskar att hon bara bor någon minut bort) och rökte en såndär onödig ciggarett och pratade massa. 5 hela dagar innan vi ses igen. Gick sedan hem till mamma igen och där hämtade pappa Erik upp mig och skjutsa ner mig till bussen.

Under den nästan två timmars bussresa så läste jag ut pojken som inte fanns (andra boken av pojken som kallades det.) och jag grät. Hemska historia. Kom till Örebro runt 8 och sedan dess har jag hunnit slagit på två maskiner tvätt, handlat mat, duschat, slängt in kläderna i torktumlaren och nästan börjat plugga. Men de tog stopp där, orkar bara inte just nu. Ska istället packa upp efter helgen, hämta den rena tvätten, tända ljus, göra en kopp te och lägga mig i sängen och börja läsa näst sista boken av pojken som kallades det nämligen, pojken som överlevde. Och imorgon har jag skolfoto, måste välja några fina kläder till det också. Sen var finns det ju ett stort problem, hur ska jag ha mitt slitna hår? p.s måste beställa klipptid!! För mycket text nu igen, såndär ointressant text men det är ju en uppdatering iallafall. twosatellites.blogg.se kommer nog uppdateras under veckan också, har massa saker jag vill skriva om så håll gärna utkik. Sov gott mina söta läsare så hörs vi imorgon igen. ♥

24 september och en del av min kväll 23 september.

2011-09-24 - 22:47:26
23. Kom till hällefors runt 4/5 kanske, blev upphämtad av Jonas. Var social med mammi en stund innan jag gjorde mig klar inför kvällen. Sedan vandrade jag ner till bästis Veronica och vi blev hämtade av Nicklas, Pierre och Patrik så vi åkte runt med dom en stund. Vi hoppade av vid elevhemmet och gick hem till Emely där massa fina och saknade människor var. Så sjukt vilka fina vänner jag har, dom är värda guld hela högen.Senare på kvällen blev vi lite berusade och bara umgicks. Riktigt skönt måste jag säga. Även om kvällen slutade ganska tidigt för mig då jag var så trött så åkte hem och kollade på scrubs, åt en bit smörgåstårta och slocknade nästan direkt med datorn nära mig och telefonen i handen fullt uppe med att smsa med folk.

24. Steg upp ur min efterlängtade och varma säng runt 8 imorse för att göra mig iordning inför dagen jobb. Var ganska soft idag på jobbet, även om min syn krånglar och mitt knä inte orka längre i slutet och hoppa lite fel. Jag hade bett mamma att dom kanske kunde hämta mig efter jobbet så jag slapp cykla hem men dom hade ingen cykelhållare till bilen eller vad de heter. Men när jag går ut från jobbet så står inte min cykel där och mitt ansiktsuttryck måste sätt roligt ut när jag står och kollar efter den överallt och skriker att den blivit stulen. Kollar lite längre bort, där sitter mamma och jonas i bilen, med min cykel där bak och dom bara skrattar åt mig. Lite kul var de ju trots allt. Vi åkte till ICA och handlade hem mat sen hem där jag direkt började skära upp grönsaker till maten, gjorde tacogratin till middag idag. Halv 6 var maten klar och då steg mina flickor in genom dörren och ropade "JALLA" som alltid. Då kände man sig verkligen hemma igen, så som en vanlig vardag egentligen ser ut för mig. Åt mat, pratade och skratta en massa. Efter maten så gick vi in till vardagsrummet och de var meningen med att vi skulle spela spel, sjunga singstar och dansa men istället drog vi på en chilllista på spotify och satt i soffan, pratade, läste tidningar, spela spel, drack te och lekte med piprensare. Dom gick för ungefär en timme sen och de är så tomt utan dom. Jag har haft en otroligt mysig och trevlig kväll. Dom där brudarna är verkligen grymma måste jag säga. Kanske säger de för sällan eller för ofta men jag älskar er, extremt mycket.


Nu ligger jag i min säng och tänkte kolla på missade idol avsnitt innan jag drar täcket över huvudet och sover för imorgon väntas ännu en jobbdag och efter jobbet ska jag säga hejdå till vännerna, lika jobbigt varje gång. Massa text men inga bilder, ber om ursäkt. Sovsött ♥

kärlek.

2011-09-24 - 00:50:45
jag har aldrig känt såhär.

23 september

2011-09-23 - 11:30:37
Sitter i skolan nu och har "data" eller något i den stilen iallafall. Var på synkontroll nu på morgonen också, får glasögon om två veckor. (tack pappi ♥) Sen på hantverkstekniken så ska vi sminka, så roligt. Efter de sticker jag hem och packar de sista och drar mig mot kvart i tre bussen som rullar mot Hällefors där jag ska tillbringa min helg på jobb på dagarna och kvällarna tillbringas med vänner. Sjukt hur mycket man blir och sakna dom under veckorna, funderar på att packa ner dom i resväskan så dom får följa med mig till Örebro sen. Kommer nog inte vara så mycket uppdatering i helgen men annars uppdaterar jag igen på söndag när jag är back i Örebro. Ha en bra helg alla fina. ♥

22 september

2011-09-22 - 22:06:35
låg med migrän hela natten och spydde så ingen skola för mig idag .. Legat och kollat på fullt av scrubs avsnitt, packat, tvättat osv. Lämna även tillbaka kameran jag köpte. Nu ska jag iallafall krypa ner och sova. Hörs imorgon ♥

lite saker som har blivit inhandlat under veckan.
kavaj - äntligen!
parfym!
tjocktröja sen står det VIRGINSKA på armen.
gjorde en egen mobilväska!

21 september

2011-09-21 - 19:25:40
jag är inte på humör så bjuder bara på några bilder ifrån idag ♥

17 och 4 månader

2011-09-21 - 07:59:40
gammal är jag idag. Alltså 8 månader kvars till jag fyller 18!

Jag har haft lite bloggtorka, varit extremt trött samt en skaplig migrän igårkväll. Ny synkontroll snart hoppas jag eftersom mina glasögon inte vill funka längre. Nu har jag iallafall precis ätit frukost och ska springa iväg till skolan strax. Förresten så har jag fått ny telefon, samsung galaxy 5. Tack pappi! Sen sprang ju mamma och jag på stan igår, hittade lite fint (tack mammi) som jag visar ikväll för efter skolan blir det fika med Rebecka.
Oj klockan tickar, puss ♥
dålig bild på nya jeansen

19 - september - 2011

2011-09-19 - 14:09:26

och allt går mot ljusare tider

2011-09-19 - 14:08:30
Sjukstugan - check
städat och packat - chek
mat och träffa vänner innan jag pyser iväg till öret! ♥
här har ni "överraskingen"

love is like the air we breathe. It may not always be seen but it is always felt used and needed.

2011-09-18 - 21:48:19
hej sweeties!
Efter idol mys med varma mackor tillsammans med mammi och Jonas ska jag sätta igång med att packa och städa för imorgon har jag fullt upp. Sjukstugan klockan 11, runt 12-1 - klippning sen ska jag träffa fina vänner  och vara med mammi innan jag sticker hem till Örebro runt 4 snåret igen. Bild på "överraskningen" får ni imorgon bitti. När packningen och städningen är klar så ska jag ha scrubs marathon, älskar serien! Sov sött sen ♥
ååh håret, ge tillbaka!!!!!!!!!!

mitt hjärta är ditt att förstöra.

2011-09-18 - 15:34:12
jag älskar Avril Lavigne's nya album, så sjukt bra.

Förövrigt så är det verkligen höst ute nu. Lite mysigt är det trots att jag älskar sommaren. Har inge vettigt alls att skriva förutom att jag ska sola med mammi sen, klippa morbror/bror osv. Har även en liten överraskning som kommer upp sen. ♥

you're always there, you're everywhere but right now I wish you were here.

2011-09-17 - 23:53:11
allt är så konstigt ibland, vill bara somna sen vakna och då ska allt vara normalt igen.

sovgott ♥

HVST11

2011-09-17 - 14:02:43
Det är den finaste och underbaraste klassen man kan få. Alla tjejer är så himla grymma. Ser verkligen fram emot skolan nu och att tillbringa dessa 3 år tillsammans med dom gör mig bara glad.  l o v e ♥


notes for me myself and I.

2011-09-17 - 12:29:31
måste köpa ..
• Halsduk √ mössa & vantar
• Vinterjacka och skor.
• Gardiner, sängkläder.
• Ljusstakar och sånt små kraffs.
• NY TELEFON!!!! den jag har nu suger och den jag hade innan var värre.
• Ny data laddare (igen.. mammas fel this time.)
• Beställa klipptid!
• Köpa nya höst/vinterkläder såsom koftor, nya jeans, sockor osv..
• PARFYM DE ÄR ETT MÅSTE! vartenda är min är slut..............
• + massa mer.
en miljon skulle jätte gärna få ramla ner i plånboken just nu. det värsta är att allt är nödvändiga saker, sånt där jag måste köpa. varför måste allt kosta? sur  // tjej med en dålig dag.

vilsen tjej.

2011-09-17 - 12:24:03
sov som en stock dom timmarna jag nu sov. jag ligger alltid och tänker, planerar och funderar när jag ska sova så jag somnar aldrig, varför? Skitsamma, på med kläder sen ska jag ner till solstudion en sväng igen och träffa albin och gänget också. Mys ♥
on my birthday!

16 - september - 2011

2011-09-16 - 23:47:48
- bitch with attitude enligt joel..

vill du ha fler läsare på din blogg?

2011-09-16 - 16:07:56
registera dig här :)
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sannapohlmann

här får ni veta lite om mig.

2011-09-16 - 14:58:32
Vad är den äckligaste mat du vet?
lök, majs, kyckling osv. kräsenflicka.se

Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)
Jobb ? Inte direkt jobbat så himla mycket men jag hade praktik på ett café - guldkringlan i ett halv år och det är jag nöjd över, trivdes riktigt bra. Även jobbat lite på billiga nicklas, alltid kul att jobba på ett ställe där man får träffa nytt folk varje dag. Annars har jag jobbat lite som frisör inom familj och vänner.

Vad ångrar du i livet (om något)?
Det finns nog mycket jag ångrar här i livet, det ända jag kommer på nu är att jag ångrar att jag klippte av mitt hår och färgade sönder det.

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Svarta jeans, någon snygg blus/tröja och självklart stickade tröjor, koftor osv. klockor, örhängen, armband ringar, "converse" eller kängor.

Vilket är ditt dyraste klädesplagg?
Oh herregud, ingen aning faktiskt.

Har du någon oanad talang?
oanad? Hobby fotograf/författare om man nu kan se de som en talang.

Vad gjorde du i helgen?
jag var med mina fina vänner, var berusad, åkte alldeles för mycket karuseller och skratta så magen ömmade.

Vad är dina fem viktigaste dos den här veckan?
absolut ingenting viktigt jag kommer på nu.

Vad har du på dig just nu?
svarta jeans och ett vitt linne.

Senaste låt du lyssnade på?

adele - someone like you.

Bästa skönhetsknep?

vara sig själv, ha på sig det man själv tycker om och inte tänka att man måste se ut som alla andra eller måste följa modet osv.

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?

något i den stilen kanske.

Och fulast?
att dom bara springer runt i gamla urtvättade mjukisbyxor med en tjocktröja. visst kan de vara skönt och springa runt i de men det är inte snyggt varje dag.. eller urtvättade häniga gamla kalsonger, nejtack.

Vem saknar du?
mina fina och underbara vänner hemma.

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
att jag, min familj och vänner alltid får vara lyckliga och friska.

Bästa boken nånsin?
pojken som kallades det eller gömda.

Vilka tidningar läser du?
veckorevyn, SOLO osv.

Vad önskar du att du var bättre på?
sjunga och spela gitarr. Det är verkligen något jag vill kunna.

Är du religiös?
nej det är jag inte.

Vad är din största rädsla?
att bli forever alone.

Vad är det elakaste någon sagt till dig?

det finns massa olika saker, men sånt som kan stanna hos mig.

Om du får barn vad ska du döpa dom till?
okej jag har tänkt på massa olika namn, det ska inte vara vanligt som Emma, Adam elller något sånt. Det ska vara udda, helst något engelsk typ.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
ÅH, en bubbla såklart! Rosa ska den vara, ni vet sådär babyrosa eller lysande rosa sen ska mitt namn stå på den.

De tre finaste sms du fått i år?
det finns hur många fina sms som helst jag fått, från vänner & familj.

turn the tide

2011-09-16 - 12:35:07
pigg och allert som jag inte är sticker jag iväg till banken och hämtar ut pengar från skatten, solar och sen hem och dö. min hals </3 jag. Hoppas jag blir frisk snart och att jag får min operation soon. hörs sen ♥

dont know how to say this

2011-09-15 - 23:29:30
men det pirrar i magen och leendet på läpparna blir bara större.


15 - september - 2011

2011-09-15 - 17:50:34
brun mocca väst, love it.

jag saknar dig

2011-09-14 - 23:45:44
hette filmen jag såg idag. Verklighets baserad och är ruskigt bra men läskigt sorlig. Att få så ont i kroppen av en film och tårarna bara sprutar - då går den verkligen rakt in i hjärtat. TITTA PÅ DEN säger jag bara, annars har ni gått miste om något.

"Dagen du hittar någon som mig. Ring mig då. Då kommer jag att vara glad för din skull. Men så länge, så tycker jag endast synd om dig."

2011-09-13 - 23:49:32
kryper ner framför filmen trust nu, är så sjukt trött men ändå inte. sovgott mina fina läsare, ses imorgon ♥

twosatellites.blogg.se

2011-09-13 - 22:45:55
är uppdaterad med vackraste texten på länge.

fy satans vad ont det gör.

2011-09-13 - 22:44:31
save me.



vad hände? ..

jag har världens bästa mamma & pappa.

2011-09-13 - 20:33:11
jag har en sån extrem hemlängtan så det är sjukt. vill bara hem till familjen och vännerna. och dels så trivs jag inte här jag bor har jag kommit på, känner mig instängd och i vägen ..



Jag sitter iallafall framför tvn och kikar på idol och dricker te. Väntar även på att tvätten ska bli klar, ska även dammsuga innan jag kryper ner i sängen framför en film och sover. Ny dag och nya tag imorgon ♥
lilla koppen

nu också faktiskt.

2011-09-12 - 23:25:32
fina rubriker jag har. Marieberg var as najs, fick med mig en bebis hem (♥) fast jag vet inte riktigt vad jag tycker om den än .. måste känna efter lite tror jag. sen fick jag med mig en ny klocka, örhängen och en kamera väska. Sen gjorde vi en spontan sak också, gick och förlängde våra naglar. ÄNTLIGEEEEEEN!!!!!!! har inte så mycket mer att säga , ska krypa ner framför en film och sova. imorgon har jag planer efter skolan, pirret och leendet säger väl lite iallafall. fniss ♥

det är fortfarande den 12 september

2011-09-12 - 12:02:56
och jag har slutade skolan för en timme sen, riktigt soft! nu ska jag ta mig lite lunch i väntan på att Rebecka ska sluta sen tar vi bussen ut till M-berg och shoppar mig en kamera och lite smink. äntligen får jag mig en ny liten bebis!! ♥

12 september 2011

2011-09-12 - 00:39:28
det är vid sånahär tillfällen man önska att man hade någon som gjorde en starkare, som man kunde ringa mitt i natten och bara gråta ut och tala om vad som har hänt även om man lovat att inte säga något till nån. men jag tar min bok istället och skriver ut känslorna i hopp om att en vacker dag går allt över.
helvete vad ont det gör





















jag behöver dig just nu....

9/11

2011-09-11 - 14:46:15
10 år sen. mina tankar går till er drabbade idag ♥
en av mina favorit låtar.

*

2011-09-11 - 02:10:01
when you really matter to someone, that person will always make time for you. no excuses, no lies and no broken promises.

.

2011-09-09 - 23:57:08
vill bort.

herz

2011-09-08 - 22:57:04
bilden nedan är första bilden jag tog med dessa flickor och de var efter de vi blev mer tajta.
LOVE U ALL.

live my life

2011-09-08 - 22:43:38
untzuntzuntz. nej jag vetofan vad jag ska skriva alltså. Vart i skolan idag like always även om jag försovit mig två dagar i rad men de är väl lungt ellerhur? hoho inte bra för fem öre. Efter skolan stack jag hem och tvätta, städa och packa inför kommande helgen då jag åker hem till mina nära och kära. Även gjort annat små fix. Prata med pappa en lång stund i telefon, känns skönt och riktigt bra att ha kontakt med han igen.

Ja imorgon är det äntligen fredag. Det betyder att vi (nästan) bara har roliga lektioner, hantverksteknik och matte. Tror jag hörde de ryktas om att vi skulle färga fransar/bryn + noppra bryna också. Sjukt najs. Sedan tar jag älskade 302:an hem till älskade lilla hålan Hällefors där mammi och jonas hämtar upp mig sedan kommer mina flickor hem till mig nästan direkt. OCH JAG SKA TILLBRINGA HELA HELGEN MED DOM. så jävla underbart!! Sen har jag blivit bokad som frisör åt tre stycken i helgen också. Kräftskivan får vi inte glömma för gudsskull, hos världens bästa Johanna! Jag hade tänkt lagt upp bilder från min kamera men nej sladden har ju råkat hamnat hos moster som ska köpa min systemkamera, så ska fixa de i helgen också. Men snodde några bilder av Linnea D i min klass.(hoppas de var okej) Nu ska jag iallafall krya till kojs så vi hörs efter helgen, ingen lust att sitta framför datorn i helgen så ingen uppdatering tyvärr. Sov gott ♥
Nanette som flätar Julias hår & saknade Amanda brevid - bli frisk nu mandy!
sötnosarna Linnea D, Julia och Sara!
Nästan hela klassen, lite halvt fina sådär efter att ha haft "mode lektion".
Jag & finaste Julia!
Julia, Amanda, Kani, Jag och Linnea E. osminkad dag i skolan!

åttonde september tvåtusenelva

2011-09-08 - 14:01:42
hemlängtan så de skriker om det. vill bara hem och kramas med alla fina människor och göra den här helgen till den bästa helgen någonsin. ♥

sjunde september tvåtusenelva

2011-09-07 - 21:11:58
och jag har äntligen fått internet här i Örebro, skapligt efterlängtat måste jag säga. Ja vad har hänt sen sist? Katastrof men ändå en sån jävla rolig helg har jag haft. Dessvärre inga bilder. men jag fick träffa Fina med familj och hennes underbara vänner, som jag saknat alla. Blir lite ofta att ta sig in till Filipstad verkar de som. Sen har jag gått i skolan, haft chill osv. Tänkte slänga upp lite bilder sen från skolan men får se om jag orkar idag eller imorgon! puss ♥

.......

2011-09-06 - 00:08:35
får inte iordnig på mitt internet i örebro så dåligt med uppdatering I know, men imorgon kanske. håll tummarna!

två bilder tagna av Linnea

2011-09-03 - 18:47:11

linnea, julia, jennifer och jag!
linnea och jag!
RSS 2.0