underbara dag.

Mammi och jag slet oss upp ur sängen imorse för att sedan ta 8:a bussen in till Örebro. När vi var framme gick vi och åt frukost sen gick vi till en tatuerings studio men han ville inte tatuera under 18 även med målsman så Jonas ska ringa Alex istället. Sen gick vi runt på alla butiker man kunde hitta, kollade på alla skulpturer som står överallt i örebro, grymt coola! Sen när vi hade handlat en del stod vi på bikbok och sen gick vi ut och rökte, var borta max 5 minuter sen kom vi på att ena påsen med massa saker för flera hundra är borta. Paniken välde över båda två, sprang som tokar över allt och leta osv. Tillslut kom den fram iaf, den hade legat kvar på ett bord inne på bikbok (XD) haha fail! Glada som vi vart fortsatte vi ett tag till, åt lunch på pizza planet, fortsatte kolla i butiker sen tog vi en fika på expresso house innan vi tog tio över fem bussen hem. Så himla mysig dag, efterlängtad också för den delen.

Sen när vi var hemma blev det och fixa det mesta inför imorgon, nostalgidagen väntar. Bästis kom hit också och nu ligger hon brevid mig i sängen och vi ska strax kika på film, klockan är ställd på sju tredje dagen i rad nu så på söndag kan jag lova er att det är någon som ska sova riktigt länge.
Imorgon blire ingen uppdatering för halv tio ska vi neråt torget, klädda i 50,60,70 & lite 80-tals kläder, smink, smycken och allt man kan komma på. Ska gå runt där nere och sen ska vi åka Cadillac på den lilla nostalgi crushing(?). Sjukt kul! Hoppas ni har haft en bra dag och får de imorgon också. Godnatt ♥
svala halsband, blomring, kapsylöppnar ring, två volang trosor, 70 tals armand, rosa ögonfransar med fjädar, "lucky lips" läppsyl, hårnålar, hårsnoddar och en mascara. sämsta bilder men ni får stå ut.
långklänning (egentligen rosa bilden blev cp..) klänning - kortare bak längre fram fickor och dragkedja, tunn stickad tröja, body med U-ringning i ryggen.
60tals skor, tygskor leopard.
söta tjejer med ansiktsmask! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0